WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Kunnen jouw gedachte je toekomst creëren?

Kort gezegd; het antwoord is JA.

Een gedachte is letterlijk een “ding”, een tastbare energie wat een fysieke impact heeft op gebeurtenissen, situaties, levende en niet-levende dingen. 

Hoe gebruik je de Kracht van positieve Intentie in je dagelijks leven om meer liefde, gezondheid, geluk en geld te manifesteren? 

Zodra we een heldere intentie hebben kan dat zowel onze toekomst, als ook ons verleden beïnvloeden. Waarom? Omdat we met ons menselijk bewustzijn (gedachten) in contact staan met een groter veld (het kwantumveld) wat uit allemaal kleine deeltjes en golflengtes bestaat. We staan in verbinding met dit veld waar geen tijd en geen ruimte bestaat. 

Iedereen bezit deze super powers. Je moet alleen weten HOE je een intentie zet, leren hoe je focus houdt. Wat je kan visualiseren en waarom het gevoel vasthouden zo belangrijk is. In de Intentions 2023 en Intentions Masters cursus leer je dat allemaal.

“Een gedachte is een DING” – Frank B. Robinson

Hoe werken intenties?

Zodra we een gedachte hebben over onszelf, ons leven of alles om ons heen, hebben we vaak de overtuiging dat dit letterlijk in ons hoofd blijft zitten en dat niemand dat hoort 😉 – you wish. Want stel je eens voor dat anderen je gedachten zouden horen…

Echter, mind-blowing onderzoeken laten zien dat dit helemaal niet zo is. Een intentie is een energie met een vorm. Het is zo echt als de bank of stoel waar jij op zit! Onze gedachten zijn dus een fysiek iets, met de overweldigende kracht om onze wereld te beïnvloeden. WOW. 

“Uit onderzoeken blijkt dat super specifieke intenties het beste werken” – Lynne McTaggert

Jij kan de kracht van manifesteren en het zetten van gerichte intenties toepassen op jouw leven, om te herstellen van jouw ziekte en collectief kunnen we het gebruiken om de aarde te verbeteren. Je kan het gebruiken om jouw tuin te laten bloeien, je bedrijf te laten groeien, jouw lijf te laten veranderen en het zelfs deels te laten helen. 

Het tofste? Het is geen hocus pocus. It’s science baby

Er is een berg aan onderzoek dat laat zien dat je met een gefocuste intentie we effect kunnen hebben op levend én zelfs niet-levende dingen. Iets specifieker geformuleerd: gericht én coherent bewustzijn kan onderbewustzijn “organiseren” en daarmee kun je natuurwetten positief beïnvloeden. 

Wat de wetenschap ons vertelt

In een buitengewoon onderzoek van William A. Tiller, professor aan de Stanford University, laat hij zien dat je met een gefocuste intentie de groei van een larf van een fruitvliegje 15% sneller kon laten gaan. Aan Tiller’s experiment deden vier deelnemers mee, allemaal ervaren met mediteren. Zij gingen in een diepe meditatieve staat en hielden een specifieke intentie voor vijftien minuten vast. Dit is niet het enige onderzoek; in de experimenten van Lynne McTaggert lieten mensen met een gefocuste intentie plantenzaadjes 16% sneller groeien.

Iedereen van ons is daarmee een soort SUPERHUMAN en heeft de geweldige kracht om je eigen leven én de wereld om ons heen te veranderen. 

Zo liet Amanda van Rocq Mo’Billy zien hoe zij een gefocuste zette en haar passie omzette in een succesvol bedrijf en dat liet groeien. Je leest het hier.

Versterk de Kracht van jouw Gedachten

Een krachtige en effectieve intentie kan een simpele gedachte zijn die je elke keer herhaalt. Een gedachte waar je zo vaak mogelijk aan denkt, waar je niet van wordt afgeleid. Het is allemaal slechts een kwestie van je eigen brein en gedachte controleren en leren hoe jij jouw energie kunt sturen naar de dingen die jij wilt in je leven. Het is een kwestie van jouw gedachte extra kracht meegeven. 

In deel 2 van deze blogreeks deel ik vijf journal oefeningen om jouw eigen krachten te gebruiken! Kan je niet langer wachten en wil je meteen aan de slag? Kijk dan hier voor het Intentions Journal.

Heb je meer hulp nodig?

In de Intentions 2023 en Intentions Masters cursus leer jij HOE je deze bewezen stappen kunt toepassen om jouw realiteit zelf te creëren! Jij kan leren hoe jij jouw gedachte krachtig maakt, hoe je moet focussen en hoe je een intentie precies zet.  

Je leert deze stappen:

  1. De kracht van Intentie 
  2. Hoe je een connectie maakt met het Kwantumveld
  3. Hoe je een Mind Movie maakt 
  4. Waarom een Vision Board jouw manifestatiekracht versterkt
  5. Hoe je een Intentie Ritueel doet voor een nieuw begin

Daarbij geef ik je ook mijn twee extra magische stappen mee, namelijk: 

  1. Hoe je een symbool kiest voor het nieuwe jaar
  2. 2 meditaties om de kracht van Intentie meteen toe te passen 

Voor mij is mijn leven het bewijs dat het allemaal kan. Dat mijn gedachte Krachten zijn. Twijfel je nog? Je mag altijd een berichtje via Instagram sturen. 

De Intentions cursus start op 19 januari. Het is geen probleem als je er live niet bij kunt zijn, want je kan alle lessen op je eigen tempo terugkijken. Meer weten over Intentions 2023? Klik dan hier.

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS