WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

“Mijn intenties van toen zijn nu realiteit geworden”

  /  
January 3, 2023

Vandaag drinken we een digitaal kopje koffie met Lotte. Waarom? Omdat ik, Christine, zelf altijd enorm geniet van verhalen van wat anderen hebben gemanifesteerd na de Intentions cursus. Ieder jaar weer stroomt mijn inbox vol met de mooiste verhalen. Standaard wil ik heel graag weten hoe ze het hebben gedaan. Welke stappen heb je bewust of onbewust gezet? Wat was de intentie? Welke tools hebben jou erbij geholpen? Ik wil het exact weten. 

Vertel eens, hoe is het vandaag om Lotte te zijn? 

Het is bovenal heel leuk om Lotte te zijn. Een paar jaar geleden ging het mij wat minder voor de wind. Nu, inmiddels acht jaar later, kan ik zien wat het mij heeft gebracht. Ik werd ineens met mijn neus op de feiten gedrukt en begon mezelf de vraag te stellen waar ik gelukkig van werd, maar ook waarvan absoluut niet. Een ding werd daaruit zeker, ik moest andere keuzes gaan maken. Die keuzes hebben hun vruchten meer dan wel afgeworpen. Het is soms zeker hard werken en tegelijkertijd ben ik overal zelf voor verantwoordelijk. Ik creëer mijn eigen geluk. 

Weet jij nog wat jouw intentie was om mee te doen met Intentions? 

Een paar jaar voor Intentions stond ik stil, maar dan ook echt stil. Met een burn-out werd ik gedwongen om te vertragen. Vanuit deze vertraging ben ik in beweging gekomen. Manifesteren doe ik, bewust en onbewust, mijn hele leven al. Ik weet van mezelf dat ik een visionair ben en verder kan kijken. 

Toen Christine op mijn pad kwam, was het meedoen aan haar cursus een no brainer. 

Dan zeg ik gewoon volmondig ja en ga ik ervoor. Bij een leuke vrouw, een inspirerende, laagdrempelige cursus volgen. De nieuwsgierigheid naar wat er allemaal achter zat, was enorm groot. Dat manifesteren werkt, wist ik. Maar hoe komt dat dan? En bovenal, hoe kan ik het nog beter inzetten? 

Welke verandering heb je sinds Intentions meegemaakt, welke intenties zijn uitgekomen?

Ondertussen kan ik volmondig zeggen dat ik antwoord heb gekregen op mijn vragen. Groei was mijn grootste intentie. Op het visionboard dat ik tijdens Intentions heb gemaakt staat voor mij heel duidelijk wat ik allemaal wilde; “fenomenale successen”, leven van je dromen leven, verbinding, retraites, er achterkomen waar je gelukkig van wordt. Voor mij is vrijheid een kernwaarde. 

Ik kan nu het leven leiden waar ik gelukkig van word en keuzes maken vanuit mijn hart.

Dat is niet alles. Daarbij heb ik ook het huis waar we nu in wonen gemanifesteerd. De hoge trappen komen bijna één op één terug. Al mijn intenties zijn uitgekomen, en nog meer dan dat. 

Mijn intenties van toen, zijn nu mijn realiteit geworden.

Zeg eens, welke stappen heb je, bewust of onbewust, gezet om daar te komen? Welk deel van Intentions heeft jou hier het meeste bij geholpen?

Het visionboard dat ik heb gemaakt heeft lang op de werkkamer gestaan. Hierdoor heb ik er heel vaak naar gekeken. Het was voor mij kristalhelder wat ik wilde. Inmiddels had ik van Christine geleerd dat ik niet altijd hoef te weten hoe. De meditaties, en dan vooral de prayer, was voor mij van groot belang. 

Ik leerde visualiseren alsof ik er al was. 

De kracht van visualiseren

Ik kon al heel duidelijk in die energie stappen. Dit is iets wat ik heel bewust heb gedaan, iedere keer weer. Dit heeft mij heel veel gebracht. Mijn overtuiging verschoof naar een bepaald geloof, namelijk dat ik het kan. Daaruit ontstaan andere acties, dat is de key. Als je het kunt visualiseren of kunt uitschrijven, dan haal je het al naar je toe. Dat is voor mij de grootste les geweest. Alles is in lijn met elkaar en er is geen enkele twijfel meer aanwezig over of het mijn werkelijkheid wordt. 

Zelfs de dingen die ik, bewust of onbewust, los heb gelaten zijn op mijn pad gekomen. Toen ik mijn droom om sokken te maken los liet, werd ik nog geen dag later gebeld door de eigenaresse. Het was een ingeving vanuit haar, ik hoefde er niks voor te doen en toch kwam mijn intentie uit. 

Wat zal je zeggen tegen iemand die twijfelt om dit jaar mee te doen aan Intentions?

In ieder geval; doen. Het heeft mij zoveel gebracht. De energie van de groep is geweldig, ik zal dit absoluut niet willen missen. Ondertussen heb ik de kennis, maar ik weet dat mijn deelname dit jaar mij weer iets gaat brengen. Het aanmelden heb ik binnen één seconde gedaan. 

Het heeft mij zoveel gebracht en verrijkt. 

De formule is wonderlijk. Als je meer wil leren, doe dan vooral mee met deze cursus. De energie is fijn, je bent met lieve mensen én het is een taal die voor iedereen begrijpelijk is. Nog belangrijker, het is fun!

Wat worden jouw intenties voor het nieuwe jaar? 

Ik weet nu al dat er veel grootsheid in het nieuwe jaar komt. Ik voel dat ik klaar ben om de volgende stap te zetten. Dit ga ik onder andere doen door begin dit jaar een event te hosten. Ook voor dit event geldt dat de intentie er was. Deze was voor mij kristalhelder; ik kon al voelen hoe het was om er te staan. Binnen een mum van tijd waren alle kaartjes uitverkocht. Het is voor mij het zoveelste teken dat het zetten van intenties werkt en dat er nog veel meer aankomt. 

Wil je Lotte blijven volgen? Dat kan via instagram (@lottevankoningsveld)

Wil jij net als Lotte helder jouw intenties zetten? Dan is Intentions er voor jou. Samen zetten we jouw intenties, zodat jij mij later een berichtje kunt sturen met “Oh Christine, je gelooft het bijna niet maar …”. Klik hier voor alle informatie. 

Is het volgende succesverhaal die van jou? Twijfel niet en meld je hier aan voor Intentions 2023.

Volg Cosmic Life ook via Instagram (@cosmiclife.nl) en Pinterest (Cosmic Life) voor meer magische verhalen.


Enthousiast geworden? Lees hier ook het prachtige verhaal van Amanda, waarin zij jou vertelt hoe zij haar eigen atelier manifesteerde met behulp van de Money Future Quantum Jump meditatie.

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS