WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Magische verhalen

OMG! Alles is uitgekomen...

DOE MEE AAN ABUNDANCE

'Ik leef in overvloed, van liefde en inkomen, ik ben een ander mens'

MEGA TRANSFORMATIE

“Hi Christine, je gelooft het nooit… Ik heb begin dit jaar jouw cursus gevolgd en heb een mega transformatie doorgemaakt. Ik leef in overvloed, van zowel liefde als mijn inkomen. Ben vorige week verloofd, wat ik al zooo lang wilde, mijn vriend en ik zijn 14 jaar bij elkaar. Ook heb ik een flinke compensatie ontvangen van mijn werkgever zonder meer verantwoordelijkheden en kan hierdoor een perfecte balans vinden tussen mijn werk als HR en mijn eigen bedrijfje wat ik onlangs ben gestart! Het is werkelijk fantastisch om die connectie met het kwantumveld te maken! Ik voel en ben een anders mens, in heel veel opzichten, en kijk er naar uit om nog meer te manifesteren ❤️ Blessed!!!”

"M'n oren klapperen continu... zo interessant"

RACHEL @DEHUISMUTS

Verslaafd aan de cursus

RACHEL SIWALETTI

@dehuismuts

Christine; ik houd echt van je cursus. Je kan het zelfs een verslaving noemen. M'n oren klapperen continu en ik vind het zo muy interessant! Ze legt wetenschappelijk onderbouwd uit hoe je intenties vervolgens in je leven kunt manifesteren. En zelf ik, die echt veel weet hierover, leer nieuwe dingen! Je krijgt er ook en suuuuper pretty werkboek bij en mind-blowing meditaties (kid you not. Nog nooit meegemaakt zoiets! En ik denken dat mediteren niks voor mij is. Nou nu wel. Ik heb een swipe toegevoegd om je aan te melden! En Christine doe echt iets aan je prijs binnenkort want deze is echt wayyyyy too low!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

OMG! De eerste €30.000,- is binnen handbereik...

HOLY SHIT

Je zal het niet geloven…
OMG Christine! Ik heb je Intentions cursus gevolgd. Dit heb ik gedaan omdat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en steeds maar niet durfde. 3/4 jaar heb ik erover gedaan om de knoop door te hakken. Alle onzekerheden kwamen aan bod en de drempel werd steeds hoger. Tot ik begon met manifesteren. Ik heb de cursus gedaan en dat kwam binnen. En HOE! Ik heb het vertrouwen gevonden om te starten. Ben gaan voelen hoe het voelt om te groeien en overvloed te ervaren en ben Next Level gegaan. Mijn doel voor dit jaar: 100.000,- euro omzet. Realistisch? Nee, totaal niet. Maar ik kan je wel vertellen dat ik nu een week onderweg ben en de eerste 30.000,- euro binnen handbereik heb. 2 facturen staan klaar en ik heb een enorme opdracht binnengehaald voor 10 weken. Holy shit! Ik ben je eeuwig dankbaar en gun iedereen een stukje van de kennis die jij bezit!

"Ik heb me aangemeld! Ik weet nu al dat er magische dingen gaan gebeuren!"

GABY LEIJENDIJK

Ze manifesteerde een reis van 1 jaar en kwam op TV voor het 'Het roer om'...

KLIK HIER OM HAAR VERHAAL TE HOREN

PLAY

Dromen komen uit door jou, echt!

IK RAAD HET IEDEREEN AAN

Je gelooft het niet…ik loop nu in Portugal langs het strand, hand in hand met mijn zoontje. Dit heb ik allemaal na jouw Abundance cursus gemanifesteerd. Ik heb precies dit gevisualiseerd, hoe we onze droom zouden leven. Dit heb ik allemaal voor me gezien en nu doe ik het! Jongens, ga deze cursus volgen, al jouw dromen komen uit. Ik raad het iedereen aan, doe dat! Liefs, Gaby

Wij verhuizen naar Mallorca

BOHO FOR MINI

@bohoformnini

Lieve Christine...ik MOET dit gewoon met jou delen. Ik heb Abundance en Intentions bij je gevolgd en ik weet nog goed dat je zei: er komt een moment ik kan haast niet geloven dat dit echt is. Een jaar lang heb ik dezelfde meditatie van jou gedaan. Iets wat toen ECHT onmogelijk was is nu waarheid geworden. En ik kan het haast niet geloven. Wij gaan wonen op Mallorca en er zijn dingen op ons pad gekomen waardoor alles nu perfect samenkomt. Ik geloof niet in toeval, dit heb ik gecreëerd!! Ik ben ZO blij dat jij op mijn pad kwam. Ik hoop dat je nog vele anderen mag inspireren!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

De overvloed blijft maar komen

HET IS BIZAR

@anke.houben_

Lieve Christine, ik ontmoette je ruim een jaar geleden en ik had toen nog de eer 1 op 1 met je te werken. Sindsdien heb ik iedere cursus van je gevolgd en meditatie van je gedaan want ik ben groot fan! Met je sprankelende en enthousiaste energie weet je niet alleen al die kennis over te brengen, maar laat je me ook écht voelen dat alles mogelijk is. Binnen een jaar is er zó veel veranderd, niet normaal! Mijn eerste boek is uitgebracht, we hebben een nieuw huis gevonden wat zoveel beter bij ons past, ik laat alles veel makkelijker los wat niet meer bij mij hoort en durf groot te dromen. Oh enne, de overvloed blijft maar komen het is bizar! In nieuwe vriendschappen, geld, kansen, en de verbinding die ik voel met mensen! Dankjewel.

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Ik ben van mijn IBS klachten af

EEN VAN DE BESTE AANKOPEN IN MIJN LEVEN

Hi Christine! Ik heb begin deze maand de Abundance insta cursus gedaan en WAUW…hij is fantastisch!! Een van de beste aankopen die ik ooit in mijn leven heb gedaan en dat meen ik echt. Je gaat het haast niet geloven maar sinds ik ben begonnen met de cursus is mijn hele Mindset veranderd. Zo ben ik voor het eerst in mijn leven (!) van mijn IBS klachten af. Heb ik deze maand meer stappen gezet dan in de afgelopen jaren en vanavond kwam mijn vriend uit het niets naar mij toe, gaf me een kus op de wang en een omhelzing, precies zoals ik het had gevisualiseerd en zei “I’m proud of you” (Hij is Engels). Kippenvel! Dankjewel voor het fantastische werk wat je doet!

Opeens werd ik ingeloot

MANON NONTHY

@troubleinparadise

Lieverd! In februari heb ik meegedaan met Intentions. Ik zat vol in een scheiding. Wist niet waar ik ging werken. Überhaupt wie ik was. Diezelfde maand heb ik mijn huis gemanifesteerd, en nu 7 maanden later kan ik zeggen dat de manifestatie om rust en vrijheid in mezelf te vinden er ook is. Maandag 27 september krijg ik de sleutel van mijn paleis. Ik heb door Intentions mijn huis gemanifesteerd. En het werd nog beter dan ik durfde te dromen. Want nu heb ik vloerverwarming, zonnepanelen en een vaatwasser! 5 minuten lopen van mijn broertje, tuin op het zuiden, vlakbij een park. Ik had te weinig punten voor een woning. Ben ik eerst uitgeloot. En opeens werd ik gebeld dat ik was ingeloot. Ik ben zo blij dat Abundance 21 oktober weer start!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefde, klanten en financiële vrijheid

JANINE BAKKENS

@janinebakkens

Ja, wie had dat ooit kunnen bedenken, van gestresste mama die bang was dat ik niks meer kon dan overleven, naar een zzp'er mama die haar eigen trainingen maakt om andere mama's weer in hun licht te zetten. En dat allemaal dankzij jou. Jouw prachtige cursussen en trainingen! En de liefde om die kennis te delen. Ik kan het nog steeds niet geloven lieve Christine. Voor Abundance heb ik de intentie dat dit mijn laatste zetje is om nu echt een overvloed aan liefde, klanten en financiële vrijheid te manifesteren!

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Abundance 2.0 cursus wordt magisch!

Er doen al 2000 mensen mee!

Over Christine

HARPERS BAZAAR

@harpersbazaar

Manifesteren is niet meer weg te denken uit de samenleving. Zeker na een jaar als deze is iedereen bezig met wat hij nou écht wil in het leven - inclusief hoe je dat aantrekt. Christine Beijnen startte in 2018 CosmicLife en werkt inmiddels als manifestatie-expert. Haar werk wordt geroemd door bekend en minder bekend Nederland - ze is een van de besten in haar vakgebied.

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Een paar duizend euro uit onverwachte hoek

EEUWIG DANKBAAR

Lieve Christine,
Met mijn persoonlijke account heb ik de Intentions 2021 cursus gevolgd en je zult het bijna niet geloven, maar mijn hoofdintentie ‘overvloed’ blijft zich op verschillende manieren in mijn werkelijkheid manifesteren. Overvloed in liefde, passie, energie. Ik VOEL het, nee, ik BEN het. Ik heb in mezelf en mijn bedrijf geïnvesteerd en ben bezig met een opleiding tot virtual assistent,. Mijn passie ligt bij schrijven. De scenes schrijven vanuit de cursus vond ik echt geweldig. Ik heb er een aantal gemanifesteerd, waaronder een paar duizend euro €€€ uit onverwachte hoek! Ik ben je eeuwig dankbaar!

Geld stroomt naar mij toe...

BLANCHE BIJERSBERGEN

@blanchebeijersbergen

"Lieve Christine…je zult het haast niet geloven, samen met mijn lief, drie dochters woon ik sinds begin dit jaar in ons GELE huis, we maken het tot een duurzaam paradijs, de natuur omringt ons en ik ontmoet de zee dagelijks. Ik heb net een prachtige souldriven opdracht afgerond bij Eneco op het gebied van diversiteit en inclusie. Geld stroomt naar mij toe en evenals nog meer mooie souldriven opdrachten, mijn boek manifesteert zich in een divine ritme. Ik ben kalmer dan ooit, super aanwezig. Iedere keer als ik mijn werkplek in de tuin zie, giert de dankbaarheid door mij heen…ik kan het haast niet geloven…maar het is er echt…levensecht!!"

(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Mijn angst en woede is weg

WONDERLIJKE SITUATIES

“Hi Christine, via deze weg wil ik je laten weten dat ik sinds ik jouw cursus heb gedaan en de meditaties die jij maakt doe, ik wonderlijke situaties meemaak. Lang verhaal kort, mijn jarenlange opgebouwde angst en woede is weg. Na een paar dagen al. Ik lees ook boeken van Dr. Joe Dispenza maar door jou begrijp ik pas echt wat ik al die tijd in stand hield. Ik ben je mega dankbaar!”

Een eeuwige reminder voor overvloed

COSMIC TATTOOS

Mijn tattoo is voor altijd en eeuwige reminder aan mijn passie & alle signs die het universum mij geeft! DANKBAAR!!! Lieve Christine, dank je wel dat ik dit mocht doen en dat je mij op dit pad hebt geholpen naar die ik wil(de) zijn en eigenlijk al ben!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Een eeuwige reminder voor overvloed

COSMIC TATTOOS

De tattoo is een reminder aan alles eigenlijk wat ik in de cursus heb geleerd, en dan vooral de overvloed en de energie. Ik ben er ontzettend trots op!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Een eeuwige reminder voor overvloed

COSMIC TATTOOS

Mijn tattoo is voor altijd en eeuwige reminder aan mijn passie & alle signs die het universum mij geeft! DANKBAAR!!! Lieve Christine, dank je wel dat ik dit mocht doen en dat je mij op dit pad hebt geholpen naar die ik wil(de) zijn en eigenlijk al ben!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Een eeuwige reminder voor overvloed

COSMIC TATTOOS

Met gezond eten ben ik al jaren bezig en isinmiddelsh een life style. Alleen mentaal bleef een beetje achter. Angst voor dit, angst voor dat, kan ik niet, wat zullen ze wel niet denken of volgens mij zijn ze boos op mij. In mijn vakantie ben ik de Abundance cursus gaan volgen. Er kwam ontspanning & ruimte door Christine haar verhalen. Dit wil ik vasthouden (hoe spannend ook) en daarom heb ik 2 symbolen laten zetten, zodat ik een reminder heb. Dankjewel lieve Christine

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Alles is uitgekomen!

HET IS ZO VET GEWOON

Jaaaaaaaaaa whoooooooooohhhhhh! Oh Christine, ik heb meegedaan met Intentions 2021. EN ALLES IS UITGEKOMEN. Het is zoooooooooooooo vet gewoon. Ik leef mijn droom. Ben onwijs blij en trots. Respect voor jou! Prachtige cursus heb je neergezet. Een mooie mix van wetenschap en spiritualiteit. Eindelijk een keer verdieping ipv ‘snelle fixes’. I LOVE IT!!!

Ik heb dat huis gemanifesteerd

HET IS MAGISCH

Je zal het bijna niet geloven (ik kan het bijna niet geloven) toen ik de Intentions cursus deed heb ik een nieuw huis gevisualiseerd. En nu…een maand later, heb ik dat huis daadwerkelijk gemanifesteerd!! Vorige week de sleutel gekregen. Nu lekker aan het klussen om het helemaal min paradijs te maken. Het is magisch! Dank voor je heldere uitleg en inzichten die ik erdoor gekregen heb. You’ve changed my life!

BEKEND VAN

Hi, ik ben Christine

#1 MANIFESTATIE EXPERT

Nederlandse Manifestatie expert, teacher, publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee je een hele nieuwe toekomst manifesteert. Door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en unieke geleide meditaties, die je elektromagnetische veld activeren, wordt je letterlijk een magneet voor die nieuwe toekomst.

In 1,5 jaar tijd hebben ruim 3000 mensen haar Abundance en Intentions Instagram cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht en zijn haar unieke meditaties meer dan 3000 keer verkocht.

Christine woont samen met haar zoontje Jack aan zee, waar ze cursussen ontwikkelt, events host en surft.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Heart Math Institute, 2019, Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018, Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018, Lou Corona, Raw Food Living, 2016.

Ze is MSc in de Economie. Ze studeerde af in de Economie aan de Erasmus Universiteit en
publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank.

Abundance Online Cursus

VOOR EEN LEVEN IN VRIJHEID & OVERVLOED

PLAY