WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

De Cosmic Methode

High Quality, Science Based, Practical, Results

Bewezen Formule

Onderbouwd door moderne wetenschappen

1. Kennis

KWANTUMFYSICA & NEUROWETENSCHAPPEN

Wist jij dat er in het kwamtumveld oneindige mogelijkheden zijn? Dat iedere versie van jou daar als een potentie bestaat? Als een frequentie. Als een frequentie, ofwel energie, waar je je op af kunt stemmen met je gedachten en emoties.

Je gedachte zendt het signaal uit. En met de emoties vanuit je hart trek je de toekomst naar je toe. Je hart werkt letterlijk als een magneet. Hoe meer je die potentie, die nieuwe versie van jou, energie geeft en hoe meer je het voelt, hoe hoger je trilling en hoe sneller je het naar je toetrekt.

Hoe vaker je de nieuwe gedachten en nieuwe overtuigingen over jezelf herhaalt, nog vóórdat je je intentie hebt gemanifesteerd, hoe dieper ingesleten de neurologische paden worden in je hersenen. En hoe meer jij je je ook gaat gedragen als die nieuwe versie die je moet zijn om je intenties te manifesteren.

Hoe minder vaak je de gedachten en emoties uit je verleden herhaalt, hoe zwakker de neurologische paden worden. De hersenen zijn "neuroplastisch" en dat is goed nieuws: dat betekent dat jij anytime een nieuwe versie van jezelf kunt creëren. En dus jouw droomleven kunt creëren!

2. Bewustwording

OVERTUIGINGEN EN EMOTIES

Als je kristalhelder op kan schrijven wat je wil, dan betekent het ook dat je het kan krijgen. Alle cursussen, trainingen en meditaties van Cosmic Life gaan gepaard met schrijfopdrachten. Zodat jij grote inzichten krijgt in wat je wil in jouw toekomst, maar ook wie je moet zijn in die toekomst. En vooral wie je nu bent.

Welke overtuigingen en emoties houden jou daar waar je nu bent?
Hoe reageer je? Hoe praat je? Gebruik je woorden die je klein houden en die in lijn zijn met de versie die overvloed en vrijheid ervaart?

Daarnaast is het belangrijk dat voordat je de meditaties ingaat, je precies weet wat je intenties zijn, hoe het voelt in jouw toekomst en welke mind-blowing ervaringen je hebt in je toekomst. Als je dat niet helder hebt, dan zijn je meditaties niet effectief.

3. Practice

JOURNALING & MEDITATIE

"Als je niks doet, dan krijg je ook niks". Om ook daadwerkelijk de versie te worden die je moet zijn om je intenties te manifesteren, gebruiken we meditatie als tool. Door middel van de unieke meditaties ga je naar een lagere hersenfrequentie, waardoor je toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Dat is de plek waar je je vastgeroeste overtuigingen kunt veranderen. "This is where the Magic happens!".

Tijdens een diepe meditatie wordt de neocortex, de analytische mind gedempt. Dat betekent dat je je niet gaat afvragen hoe en wanneer het gebeurt. Je hersenen kunnen in deze staat niet onderscheiden wat echt is en wat niet. Alles wat jij op dat moment herhaalt en visualiseert gaat je onderbewustzijn in. Je kunt jezelf daarmee als het ware "herprogrammeren".

Als jij deze kennis hebt, het inzicht hebt en de tools hebt, dan kan je je leven veranderen!