WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Over Christine

Mijn verhaal

“Ik transformeerde mijn jarenlange diepgewortelde spreekangst, onzekerheden en jaloezie in slechts een paar maanden tijd naar zelfverzekerdheid, kalmte en blijdschap. Ik manifesteerde exact wat ik had gevisualiseerd in mijn practice”

 

Hoe het allemaal begon

De dag na (weer) een wild Oud & Nieuw feest concludeerde ik dat mijn leven een puinhoop was geworden.

Ik was ongelukkig. Ik had een riante corporate baan en ik droomde ervan om mijn eigen afdeling te hebben, maar dat ging niet lukken. Mijn gezondheid begin het na jarenlange stress te begeven. Ik ontwikkelde allergieën en huidproblemen, ik kreeg haaruitval en had inmiddels een bijnieruitputting. Niet echt wat een jonge vrouw in de bloei van haar leven wil.

Ik was een jonge vrouw die emotioneel uit balans en superonzeker was. Ik had veel negatieve gedachten over mezelf en ik baseerde mijn eigenwaarde op externe dingen. Ik had mijn carrière en complimenten en promoties nodig om mijn ego te boosten. En omdat ik het zo graag wilde, ervaarde ik alleen nog maar meer stress en "anxiety". Het resultaat was dat ik in conflicten eindigde op mijn werk, ik was gefrustreerd en ontwikkelde een heftige spreekangst.

Als ik terugkijk, dan is het zó duidelijk waarom ik alle signalen kreeg, ook van mijn lichaam. Er moest iets radicaal veranderen. Ik werd me bewust van mijn negatieve gedachten en begreep dat die mij in die situaties hadden gebracht. Ik begreep dat dat de energie was die ik uitstraalde...

Ik begon in mezelf te investeren

Op 1 januari 2016 nam ik een definitief besluit. Ik zou er ALLES aan doen om mijn leven te veranderen. Maar waar te beginnen? Ik merkte dat ik het niet alleen meer kon. Ik ben me gaan openstellen voor persoonlijke en spirituele groei. Ik gaf me over aan die liefdevolle intelligentie, die ik God, het Universum noem. En toen begon mijn reis.

Drie jaar van persoonlijke ontwikkeling, heling en het zoeken naar mijn ware zielsmissie begon. Iedere minuut van de dag dat ik tijd had, las ik boeken en deed cursussen en workshops over de hele wereld. Zo ging ik naar California om over "raw living foods" te leren, heb advanced retreats gedaan van Dr. Joe Dispenza, heb ik de masterclass van Gabrielle Bernstein gedaan en nog veel meer.

In ontdekte een wereld vol magie en avontuur. Ik leerde mij te kunnen focussen gedurende meditatie en om heel gericht mijn gedachten en emoties in te zetten op wat ik WEL wilde in het leven. Ik leerde om mijn elektromagnetisch veld te activeren en daarmee de toekomst letterlijk naar mij toe te trekken.

Ik heb mijn energie veranderd.

De resultaten waren zo verbluffend en overweldigend. Ik ben mijn hart gevolgd en ik raakte gefascineerd door moderne wetenschappen als de kwantumfysica en neurowetenschappen om te demystificeren wat wij heden ten dage "wonderen" noemen.

Nu help ik anderen om hun leven te veranderen!

Nu leef ik mijn volledige potentieel!

Inmiddels spreek ik met gemak voor 700 mensen, host ik succesvolle cursussen en events. Door middel van mijn unieke en wetenschappelijk bewezen formule mijn bedrijf enorm hard laten groeien en mijn omzet in 1,5 jaar tijd vervijfvoudigd.

Het allermooiste? Ik vertrouw en ervaar dagelijks synchroniciteiten en wonderen. Ik ben blij! En dat is precies wat ik jou ook zo gun. Ik weet namelijk dat iedereen dit kan en dat iedereen alle tools al in huis heeft. Je hoeft alleen maar een paar simpele skills te leren!

Voor Cosmic

Tot mijn 38ste heb ik het conventionele pad gevolgd. Ik ben afgestudeerd econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben afgestudeerd met een 9 voor mijn wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank in Amsterdam. In 2007 begon ik mijn carrière bij Buitenlandse Zaken en werkte ik op de Nederlandse Ambassade in Wenen. In 2011 ben ik naar de energiesector geswitcht en heb ik 8 jaar voor een grote Nederlandse corporate aan de Raad van Bestuur gerapporteerd over grote, duurzame energieprojecten.

In november 2018 schreef ik Cosmic Life in bij de KvK. In mei 2019 had ik mijn eerste succesvolle event. And the rest is history!