WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

“Ik draai nu een grotere omzet dan ooit én ging vanuit mijn slaapkamer naar een eigen atelier”

  /  
October 21, 2022

Vandaag zetten we Amanda in het spreekwoordelijke zonnetje. Waarom? Omdat ik, Christine, zelf altijd heel erg aan ga van verhalen van anderen. Wat ze hebben gemanifesteerd en hoe ze het hebben gedaan. Ik wil het altijd exact weten. Hoe heb je de intentie gezet? Welke meditaties heb je hoe vaak gedaan? Hoog tijd om even te bellen met Amanda dus. Mama van twee kindjes en eigenaresse van Rocq Mo’Billy Atelier. Vandaag deelt ze met ons over haar deelname aan Money Love Story en welke magische stappen zij heeft gemaakt

Zeg eens, wie is Amanda in een notendop? 

Ik ben Amanda Kippers. Ik ben opgeleid als chefkok. Mijn doel? Mensen blij kunnen maken. Hoe geweldig ik het maken van dingen ook vond, de wereld van chefkoks was destijds niet iets waar ik écht van aan ging. Hobbymatig was ik altijd al aan het schetsen en met mode bezig. Toen mijn dochter, Billy, geboren werd ben ik achter de naaimachine gekropen. Vanaf daar is het balletje gaan rollen.

Ik begon altijd met het visualiseren wat het moest worden. Hoe ik van de stoffen een mooi kledingstuk voor haar of voor mij kon maken. Ondanks dat de basis door mijn oma met de paplepel is ingegoten, ben ik samen met een vriendinnetje op hobby niveau een opleiding gaan volgen. Echt vanuit mijn slaapkamer startte ik met mijn label, Rocq Mo’Billy. Om mensen écht blij te kunnen maken met hun kleding, in plaats van de standaard. 

Steeds vaker werd mij gevraagd waar mijn kleding vandaan kwam. Steeds vaker kwam de vraag voorbij of ik ook voor iemand anders een kledingstuk kon maken. U vraagt, ik draai. Daar stond ik dan. In mijn slaapkamer met de kindjes beneden de orders in te pakken. In die tijd kwam Christine en haar cursussen op mijn pad. 

Sindsdien gebeuren de meest magische dingen. Op de meest bijzondere manier komt alles op mij af. 

Wat was jouw intentie om mee te doen met Money Love Story, waar zat voor jou de meeste groei? 

Ik had de heilige overtuiging dat alles wat ik deed hobbymatig was. Ik kom uit een gezin waar we het niet heel breed hadden. Op financieel gebied was het soms een uitdaging. Dit verhaal van vroeger ben ik mezelf, en mijn gezin, blijven vertellen. Mijn grootste doel was dan ook dwars door deze overtuigingen heen kunnen breken. Ik kan wel zeggen dat dit mij is gelukt.

Ik ging van overleven naar leven.

Maaike Manshanden Photography

Welke verandering heb je meegemaakt sinds je meedoet aan Money Love Story? 

Ik straal veel meer. Zelfs op foto’s is het terug te zien. Niet langer ben ik mat en afgedoft. In plaats daarvan ben ik méga fris en open. De zorgen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat is dan alleen nog maar het mentale aspect. Op financieel gebied durf ik nu écht te vragen wat mijn producten waard zijn. Het resultaat zie ik direct terug in mijn klantenkring, op mijn bankrekening en mijn leven. Toen ik begon werkte ik nog vier dagen lang ernaast in een stoffenwinkel. Inmiddels heb ik hier twee dagen van kunnen maken. De andere dagen? Die ben ik nu in vrijheid bezig met mijn atelier of met mijn kindjes. 

Welke stappen heb je bewust of onbewust gezet om daar te komen? Welk onderdeel van Money Love Story hielp jou hier het meeste bij? 

Ik heb flink wat blokkades op moeten ruimen. Alle opdrachten van Money Love Story hielpen mij hier perfect bij. Ik ben verslaafd aan de Walking Meditation. Iedere dag doe ik deze. Daarbij heb ik met de Money Purpose heel duidelijk leren inventariseren wat geld voor mij is. Dit kan je ook direct toepassen op ieder ander aspect van je leven. Dat is ook wat ik heb gedaan. Ik ben kritisch gaan kijken naar de prijzen die ik vroeg. Wat bleek? Ik betaalde mezelf niet eens. Door de cursus durf ik nu meer te vragen. 

Met de Kwantum Jump kwam ik in mijn high energy. Vanaf dat moment kwam alles op bijzondere wijze op mijn pad. Mijn atelier is hier een voorbeeld van. In mijn hoofd had ik heel duidelijk de tijdlijn. De tafel waar ik aan zal zitten, was kristalhelder. De kleur. Het gevoel. Alles wist ik. Toen kreeg ik letterlijk het atelier in mijn schoot geworpen van het universum. Of eigenlijk, om precies te zijn, in een gesprek terwijl ik op het schoolplein op een van mijn kindjes stond te wachten. Mijn intentie en emoties waren zó sterk, dat zelfs toen ik het even los liet het juist gebeurde. 

De komst van mijn atelier had ik weken geleden al gemanifesteerd. 

Toen ik daar aan tafel zat kwam het besef. Dit is wat ik heb gemanifesteerd. Dit is waar ik van droomde. En nu, is het mijn werkelijkheid. Ik ben niet alleen liever voor mezelf geworden, ik heb ook daadwerkelijk meer tijd voor de dingen die mij dierbaar zijn. 

Wat zal je zeggen tegen iemand die nog twijfelt om mee te doen aan Money Love Story? 

Waarom zal je het niet doen? Dat is mijn eerste vraag. In afwachting van dat antwoord zal ik mijn ervaring delen. En als je het mij vraagt, zal iedereen deze kennis moeten hebben. Of in ieder geval, dat gun ik iedereen. Je kunt het overal op toepassen. Op elk gebied. In elke staat van zijn. Wanneer je opgedoft op je werk staat, of wanneer je in je pyjama op de bank zit. Je gaat zo anders leven wanneer je door je eigen blokkades heen gaat. 

Maaike Manshanden Photography

Welke dromen heb je nog wat het manifesteren van Money Love betreft? 

Mijn grootste droom is toch wel financieel vrij zijn. Ik doe nu al in de kern waar ik gelukkig van word, doordat ik de blokkades niet meer voel. Het liefst zal ik dit in Friesland doen. Samen met mijn gezin naar een boerderij verhuizen, inclusief de diertjes. 

En dat atelier? Dat is dan in een bijgebouw. 

Wil je Amanda haar verhaal blijven volgen? Dat kan dan via Instagram (@rocq_mo_billy_atelier).

Wil jij net als Amanda door je eigen blokkades heen om vanuit daar stralend te kunnen leven? Dan is Money Love Story voor jou. Samen kijken we naar jouw overtuigingen en schrijven we jouw nieuwe Money Love Story. Klik hier voor meer informatie!

Volg Cosmic Life via Instagram (@cosmiclife.nl) en Pinterest (Cosmic Life) voor meer magische verhalen.


Enthousiast geworden? Lees hier ook het magische verhaal van Maud, waarin zij jou vertelt hoe zij wonderen creëert met behulp van haar Money Love Story.

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS