WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Vandaag zetten we Maud in het spreekwoordelijke zonnetje. Waarom? Omdat ik, Christine, altijd heel erg aan ga van verhalen van anderen. Wat heb je gemanifesteerd? En vooral ook, hoe heb je dat gedaan? Ik wil het altijd exact weten. De intenties die iemand zet en welke meditaties ze dan hoe vaak hebben gedaan. Vandaag kletsen we met Maud, over haar deelname aan Money Love Story en de impact daarvan op haar leven

Vertel eens, hoe is het in een notendop om Maud te zijn? 

Het is met de dag leuker om Maud te zijn. Ik ben mama van twee kindjes en met hen en mijn vriend woon ik in Enschede. Toen ik begin 2021 enorm ziek in het ziekenhuis lag, zijn de meditaties van Christine in mijn leven gekomen. Ieder scherm was er één teveel, maar met de Abundance en Intentions meditaties kon ik natuurlijk gewoon met oortjes in liggen. Elke dag weer gingen de oortjes in en de meditatie aan. Vanaf dat moment ben ik fan van Cosmic Life. Deze periode werd mij ook heel duidelijk dat de baan in het onderwijs niet meer voor mij was. De liefde voor het vak is er, de liefde voor het standaard systeem was alleen compleet verloren. Op dat moment kreeg ik een heel helder doel. Er is zo veel wat we op school niet leren.  Van de wijsheid van je eigen lichaam tot de kracht van je gedachten. Die kennis moet bij kinderen terechtkomen.

Dus hoewel ik uit het onderwijs wilde stappen, stapte het onderwijs niet uit mij. Het is mij nu heel helder dat ik er ben om de informatie die nu niet bij kinderen terecht komt wél met ze te delen.

Wat was jouw intentie om mee te doen met Money Love Story, welke weerstand ervaarde je op dat moment nog?

Het kinderboek dat ik over het lichaamsintelligentie schreef, nam een vlucht. Daar kwam mijn bedrijf Suiver bij. Tijdens de Walk into Abundance zag ik een festival voor me. Het doel? Allerlei onderwerpen waarover je op school niks leert bundelen tot een feestje. Binnen de kortste keren was dit festival uitverkocht. Toch voelde ik dat Abundance nóg breder kon.

Ik werd me heel erg bewust van mijn eigen gedachtes.

In mijn hoofd was er nog steeds een tweedeling in overvloed wat gezondheid betreft en in overvloed wat geld betreft. De overvloed in gezondheid had ik, mede dankzij de meditaties, inmiddels terug. Tijd om mijn (beperkende) overtuigingen wat geld betreft onder de loep te nemen en mee te doen aan Money Love Story.

Welke verandering heb je meegemaakt sinds je meedoet aan Money Love Story? 

Binnen de kortste keren kwam er een brief binnen van de belastingdienst. Een misrekening, in ons voordeel. Ineens kregen we €650 per maand terug. Ook kreeg ik na het inschrijven een aanvraag van een klant van ongeveer €600 euro in de maand.

Er gebeurde heel veel tegelijkertijd in de allereerste dagen van Money Love Story. Iedere keer weer gebeuren er wonderen. Het ene na het andere telefoontje met uitnodigingen komt binnen, heerlijk.

Welke stappen heb je gezet om daar te komen? En welk onderdeel van Money Love Story heeft jou het meest geholpen?

Elke ochtend begin ik met scripten. Ik schrijf heel gericht op wat er in de dag gebeurt. Hoe wil ik dat het verloopt? As if it is already so. We hebben zo’n kracht in onszelf. Het is bizar hoe erg je je energie kunt shiften zodra je je pen op papier zet. Ook deze keer kreeg ik tijdens de Walking Meditation een hele duidelijke ingeving. Ineens werd het voor mij kristalhelder welke stappen ik met mijn bedrijf moet én wil zetten. 

Mensen vragen wat ik heb gedaan omdat ik zo straal. Ik kom simpelweg uit een meditatie.

Wat zou je zeggen tegen iemand die nog twijfelt om mee te doen?

Het is het zó waard. Ik voel de rust. Ik weet nu zeker dat alles er al is. Het is al oké en daarmee blijft het maar stromen. Als je nog een weerstand voelt, wat raakt aan een irritatie, is dat voor mij een teken dat je nog iets te helen hebt. De vraag is dan; twijfelt je hoofd of twijfelt je hart? In de meditaties zak je in je hart en in je lijf. Je hoofd heeft even niks meer te vertellen. Dat is waar de magie ontstaat.

Welke dromen heb je nog wat het manifesteren van Money Love betreft? 

Ik wil door blijven gaan. Ik voel heel erg dat er een programma voor scholen en ouders mag komen, waarin bepaalde stukken van onder andere Money Love Story worden gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan de natuurwetten. Ik wil hierbij de financiële ruimte hebben om de beste mensen te verzamelen. Als ik de grootheid toelaat, dan wordt het méga. 

Wil jij Maud blijven volgen? Dat kan dan via Instagram (@Suiver.nl)

Wil jij net als Maud in jouw hart en lijf zakken om vanuit daar alle wonderen in jouw leven te zien ontvouwen? Dan is Money Love Story voor jou. Ik neem jou stap voor stap mee in de meditaties en samen schrijven we jouw Money Love Story. Klik hier voor meer informatie!

Volg Cosmic Life ook via Instagram (@cosmiclife.nl) en Pinterest (Cosmic Life) voor meer magische verhalen.


Enthousiast geworden? Lees hier ook het verhaal van Jet, waarin zij jou vertelt hoe zij met behulp van haar Money Love Story iedere dag weer nieuwe klanten naar haar toe trekt.

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS