WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Vandaag bellen we met Jet. Waarom? Omdat ik, Christine, zelf altijd heel erg aan ga van verhalen van anderen. Wat hebben ze gemanifesteerd hebben en hoe ze het hebben gedaan. Ik wil het altijd exact weten. Hoe heb je de intentie gezet? Welke meditaties heb je hoe vaak gedaan? Ik wil het weten. Droomopdracht na droomopdracht komt binnen bij Jet. Hoog tijd dus om haar te vragen naar haar trucs, haar deelname aan Money Love Story en wat zij allemaal heeft gemanifesteerd. 

Zeg eens, wie is Jet in een notendop?

Ik ben dus Jet. Jet Hendriks. Al meer dan zeven jaar mag ik mezelf interieurontwerpster noemen. Trends doen er voor mij niet toe. Ik wil dat mensen die in hun huis wonen ook écht thuiskomen. Dat het hun eigen plek is. Dat is mijn doel en het liefst doe ik dit bij zoveel mogelijk mensen. 

Wat was jouw intentie om mee te doen met Money Love Story, waar zat voor jou de meeste groei? 

Ik ben best hoog gevoelig. Na een lange zomervakantie, vol bezoek, had ik even moeite met prikkels filteren. Nadat ik mezelf tijdens de vakantie zó had afgesloten, kwam ik niet meer bij mijn eigen gevoel en flow. Ik dacht echt hoe dan? Toen kwam Money Love Story voorbij. 

De timing was perfect. De twijfel over of ik er wel klaar voor was, maakte snel plaats voor de overtuiging dat ik wel zal zien waar het strand. Toen ik mee ging doen, zei mijn vriend dat het wel “zweverig” zal zijn. Ik volgde Christine al langer, en zat iets meer in de materie waardoor ik hem verzekerde dat het “geen hocus pocus is, maar echt zo werkt”. Dat is namelijk een ding dat ik zeker weet en nu weer hebt gezien; als je er aandacht aan blijft geven, gebeuren er magische dingen

Droomprojecten komen iedere keer weer op mijn pad.

Ik was al langer bekend met de materie. Iedere keer weer wierp het zijn vruchten af en dan stopte ik weer. Ik verwachtte dat het allemaal spontaan weer zal gebeuren. Voor mij zat de meeste groei in dus een gefocuste, constante aandacht en energie match maken met de versie van mezelf die ik wil zijn. Voordat ik begon aan Money Love Story voelde het allemaal een beetje all over the place. Ik was op zoek naar een stok achter de deur en handvaten om door te gaan. De meditaties geven mij dit.

De meditaties zijn goud.

Ga een half uurtje wandelen, zet de walking meditation aan en je komt compleet anders terug. Of in ieder geval, ik kom compleet anders terug. 

Welke verandering heb je meegemaakt sinds je meedoet aan Money Love Story?

Het is echt bizar, eerlijk gezegd. Sinds dag drie of vier van de cursus komen er elke dag wel nieuwe klanten bij. De hoe is mij een raadsel. Sinds Money Love Story weet ik echter dat de hoe er niet toe doet. Ik doe enkel iedere keer een happy dance zodra mijn telefoon weer gaat. 

De afgelopen tijd heb ik best veel gehuild van geluk.

Van een heel huis stylen in de kerstsferen tot een droomklant mogen helpen bij het inrichten van het huis. Ik val van de ene verbazing in de andere.

Welke stappen heb je, bewust of onbewust, gezet om daar te komen? Welk onderdeel van Money Love Story hielp jou hier het meeste bij? 

Ik weet nu dat ik vol moet houden. Ik weet dat ik er boven alles op moet, maar ook kan, vertrouwen dat alles goed komt. Soms dwaalt mijn hoofd nog even af, maar ik weet nu hoe ik mezelf uit het negatieve patroon kan halen. 

Het is een leuk spel wat ik doe. De Walking Meditation doe ik elke dag, zelfs tijdens de cross training. De short cut doe ik soms wel twee of drie keer op een dag. Iedere keer als ik er minder lekker in zit pak ik deze erbij. De opdracht om het moodbord te maken zorgt ervoor dat ik heel helder heb waar ik naartoe wil. Even tussendoor probeer ik altijd het moment te pakken om mezelf daaraan te herinneren. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker je het beeld voor je kunt halen.

Voor mijn gevoel was ik eerst wat zweverig bezig, nu voelt het heel normaal en down to earth. 

Wat zal je zeggen tegen iemand die nog twijfelt om mee te doen aan Money Love Story?

Ik heb het er met iedereen over. Het is zo zonde om het niet te doen. Je laat écht een kans liggen. Waarom zal je je droomleven niet waar willen maken? Het is het dubbel en dwars waard. Als je het werk doet, heb je het er binnen twee seconde uit.

Welke dromen heb je nog wat het manifesteren van jouw Money Love betreft? 

Het smaakt énorm naar meer. Als dit kan, als ik alles kan creëren wat ik zie, wil ik meer. Mijn doel? De bekendste interieurontwerper van Nederland worden. En oké, die reis naar Parijs maken om daar een tas te kopen. Stiekem zijn we (lees, Jet en haar partner) bezig met een nieuw huis. Even maakte ik mij zorgen om de financiën. Nu weet ik; het komt wel goed. Als ik dan toch bezig ben droom ik ervan om met gemak te kunnen geven. De wereld een stukje mooier te kunnen maken. Alles met liefde en plezier

Wil je Jet blijven volgen? Dat kan via Instagram (@jethendriks).

Wil jij net als Jet het vertrouwen en op magische wijze jouw droomklanten aantrekken? Dan is Money Love Story er voor jou. Samen schrijven we jouw Money Love Story en ik geef je de tools om door te blijven gaan in de flow. Klik hier voor alle informatie!

Volg Cosmic Life ook via Instagram (@cosmiclife.nl) en Pinterest (Cosmic Life) voor meer magische verhalen.


Enthousiast geworden? Lees hier ook het prachtige verhaal van Amanda, waarin zij jou vertelt hoe zij haar eigen atelier manifesteerde met behulp van de Money Future Quantum Jump meditatie.

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS