WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

The Money Game. Een spelletje bedacht door Rhonda Byrne. Het is een geweldig spel, maar pas op: de deelname kan jouw leven veranderen.

Rhonda Byrne is de vrouw achter het wereldberoemde boek, en de gelijknamige film, The Secret. Voor mij is ze een eindeloze bron van inspiratie. En zo ook de oefeningen die zij dagelijks deed om van schaarste naar financiële overvloed te gaan. Of beter gezegd, in haar eigen worden “the Money Game”.

Geld manifesteren

Haar verhaal:
Voordat Rhonda Byrne achter het geheim kwam, had zij een slordige twee miljoen dollar aan schuld. Dag in, dag uit. Iedere keer weer werd zij geconfronteerd met rekeningen die ze moest betalen en haar schuld die ze moest aflossen. Daarbij is ze voor mij het bewijs dat als je ergens in gelooft, je het ook echt kan. Ondanks deze schuld en de schaarste die zij ervaarde in haar leven, is Rhonda Byrne zich namelijk gaan herprogrammeren voor overvloed.

Haar vuur ging aan door Wallace D. Walles zijn “The Science of Getting Rich”. Vanaf daar was er voor haar geen weg meer terug. Op dat moment was het voor haar duidelijk dat zij dit met de wereld wilde delen. Tranen vielen in het boek. Het is het begin van The Secret zoals wij het kennen.

It’s in the game
Vanaf dat moment is ze haar “Money Game” gaan spelen. Een spelletje dat ze iedere dag weer speelde. Wat ze deed? Ze sprak de affirmatie uit dat zij het waard was om overvloed en rijkdom te hebben in haar leven. Ze stelde zich voor dat de met iedere ademteug een beetje meer overvloed inademde. Haar gedachte en emoties vulde ze met dankbaarheid.

Tijdens het spel ging ze steeds verder. In gedachte opende ze haar mailbox en vond ze allemaal cheques met geld. Ze telde iedere cheque. Deed alsof het meer was. En toen ze nog meer nodig had dan dat? Geen probleem. Ze ging er spontaan meer nullen achterzetten.

Maak het tastbaar
Ze maakte lijsten van alles wat ze van dit geld zal kopen. Naast haar schuld aflossen, kwam het huis aan zee, de droomauto en nog veel meer voorbij. Zo veel, tot ze geen gebrek meer voelde. Ze stopte pas zodra de gedachten van schaarste en zorgen niet meer voorbij kwamen.

Dit was het zaadje. Het zaadje voor The Secret. Het boek en de film waarmee zij wereldwijd miljoenen mensen heeft geïnspireerd. En nog steeds inspireert. Net als dat zij, naar eigenzeggen, nog steeds iedere dag dit spel speelt.

Easy does it
Het is niet makkelijk, maar als Rhonda het kan kan jij het ook. Zie je dat? Het begint bij het volgen van je hart. Uiteindelijk is dat wat Rhonda heeft gedaan. Ze vertrouwde, ze was toegewijd en liet de buitenwereld haar niet beïnvloeden. Iedere dag weer speelde ze The Money Game in haar hoofd. Iedere dag weer maakte ze haar toekomst een stukje mooier. Zo heeft ze zichzelf compleet gebrainwasht voor financiële overvloed. Daardoor is de synchroniciteit in haar leven waanzinnig.

En jij kan dit ook. Alles wat je nodig hebt is een pen, een notitieboekje én wat creativiteit. Ben je er klaar voor? Schrijf dan op welke oefeningen jij in je dagelijkse leven gaat integreren. Je kunt jezelf een beetje helpen door symbolen te kiezen en hier een affirmatie aan te koppelen. Het enige wat je hierbij nog hoeft te doen is de emotie eraan te koppelen én het voor je te zien.

Geld manifesteren

Samen
“On your own, but not alone”. Ondanks dat het jouw overtuigingen én jouw Money Game is, hoef je het niet alleen te doen. Binnenkort gaan we met meer dan 600 mensen aan de Money Love Story cursus beginnen. Waar je aandacht naartoe gaat groeit. Zo is het ook meld geld. Daarom focus je met de cursus een hele week lang op jouw Money Game. En vanaf dat moment, things will start to show up. Net als dat er voor Rhonda dingen in haar leven drastisch veranderde.

Dus, schuif jij aan en speel je mee? Ik beloof dat het, naast hard werken, vooral ook heel veel fun is. Heb je nog een vraag of wil je nog wat speluitleg? Stuur mij dan gerust een berichtje. Ik ben er voor je.

Liefs,
Christine

19 september starten we met Money Love Story.
Ben jij klaar om jouw nieuwe verhaal te schrijven? Klik dan hier!

WORK WITH ME

Art is expression of feelings, moments and our own perception of life! Don’t let anyone over make you doubt that!

VIEW AND ADD COMMENTS