Money Love Secret

Ontdek 5 bewezen stappen om financiële overvloed aan te trekken

DOWNLOAD HIER MONEY LOVE SECRETS T.W.V. €7,95 TIJDELIJK GRATIS
Geld manifesteren

Herken je dit?

On your own, but not alone

⋒ Je maakt je zorgen over geld;

⋒ Je bent ongeduldig en ervaart onrust;

⋒ Je voelt gebrek, angst en onzekerheid;

⋒ Je vindt dat je het niet waard bent;

⋒ Je hebt negatieve gedachten, zoals: “Overvloed staat niet in mijn sterren geschreven" of "Het gaat me toch nooit lukken…”;

Je gedachten bepalen de uitkomsten in je leven. Het goede nieuws: je gedachten kun je veranderen. Download nu Money Love Secrets t.w.v. €7,95, tijdelijk gratis.

Ben jij klaar voor jouw Money Love Story...?

Welke geheimen je ontdekt

1. Hoe jij je eigen werkelijkheid creëert;

2. Bewustwording van jouw rol als creator;

3. Word een Money Magnet;

4. Belichaam de nieuwe versie van jezelf;
“Fake it until you become it“

5. BONUS: Mijn top 10 affirmaties om in te tunen op de frequentie van financiële vrijheid.

"Haar werk wordt geroemd door bekend en minder bekend Nederland - ze is één van de besten in haar vakgebied."

- Harpers Bazaar

Money Love Secrets

Creëer een nieuwe toekomst

Wil jij leren hoe je met je met je eigen gedachten financiële overvloed aantrekt? Dan ben je hier op de juiste plek! Geld aantrekken heeft ALLES te maken met jouw eigen energie.

In Money Love Secrets deel ik dé 5 stappen naar meer geld en financiële overvloed met een bewezen manifestatie-formule.

Leer mijn formule om financiële overvloed te creëren. En ga van angst en zorgen naar flow en overvloed! Het leven voelt niet meer als een toeval want je kent de formule. In mijn 46-pagina dikke e-book Money Love Secrets deel ik dé 5 stappen en de bewezen formule waarmee jij een leven in financiële overvloed manifesteert.

En dat voor slechts €7,95. Nu tijdelijk gratis. WAUW!

Money Love Secret

Hoe zou het zijn om over vandaag nog precies te weten wat jij moet doen om af financiële overvloed aan te trekken?

Dus wil je...
Direct meer financiële overvloed?

Ja zeggen tegen een totaal nieuw leven?

Mijn unieke manifestatie stappen leren kennen?

Een echte Money Magnet worden?

Weten hoe ik een leven in financiële vrijheid heb gemanifesteerd?

Mijn 5 POWER affirmaties weten?

Een stevig fundament in de kwantumfysica en neurowetenschappen

Het is geen hocus pocus. It's science.

Je zal het niet geloven…
OMG Christine! Ik heb je Intentions cursus gevolgd. Dit heb ik gedaan omdat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en steeds maar niet durfde. 3/4 jaar heb ik erover gedaan om de knoop door te hakken. Alle onzekerheden kwamen aan bod en de drempel werd steeds hoger. Tot ik begon met manifesteren. Ik heb de cursus gedaan en dat kwam binnen. En HOE! Ik heb het vertrouwen gevonden om te starten. Ben gaan voelen hoe het voelt om te groeien en overvloed te ervaren en ik ben Next Level gegaan. Mijn doel voor dit jaar: 100.000,- euro omzet. Realistisch? Nee, totaal niet. Maar ik kan je wel vertellen dat ik nu een week onderweg ben en de eerste 30.000,- euro binnen handbereik heb. 2 facturen staan klaar en ik heb een enorme opdracht binnengehaald voor 10 weken. Holy shit! Ik ben je eeuwig dankbaar en gun iedereen een stukje van de kennis die jij bezit!

Hi, ik ben Christine

#1 Manifestatie expert

Teacher. Public speaker. Moeder. En jouw coach in het waarmaken van je dromen!
In 2018 ruilde ik mijn riante corporate baan in om mijn echte passie na te jagen: vrouwen helpen hun droomleven te manifesteren.

Ik heb een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee je een hele nieuwe toekomst manifesteert. Ik combineer mijn kennis van quantum fysica en neurologie met oude wijsheden, en leer vrouwen in heel Nederland de magie van het manifesteren.
Met mijn meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn en activeer je je elektromagnetisch veld. Hierdoor komen de nieuwe mogelijkheden naar JOU toe.

Christine Beijnen MSc.

#1 Manifestatie Expert

Christine heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd:
⋒ Heart Math Institute (2019)
⋒ Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats (2018)
⋒ Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass (2018)
⋒ Lou Corona, Raw Food Living (2016)

Christine woont samen met haar zoontje Jack aan zee, waar ze cursussen ontwikkelt, events host en surft. Ze is Msc. in Economie. Haar Abundance en Intentions cursussen zijn in 1,5 jaar door meer dan 3000 mensen gevolgd en haar unieke meditaties zijn duizenden keren verkocht.

Ga jij voor financiële overvloed?

Geld aantrekken met je eigen energie. Het kan! Jij zendt 24/7 uit...