Een intensieve online training waarin jij dé FORMULE leert om ALLES in je leven te creëeren wat je maar wil, met je eigen gedachten en jouw energie. Start direct!

Duik dieper in de wereld van manifesteren

En word de meester over jouw leven!

BEKEND VAN

Stel je eens voor...

Dat je een ware Alchemist wordt...jij weet hoe je iets vanuit het niets creëert. Hoe je vanuit het kwantumveld al jouw intenties manifesteert.

En dat er:

⋒ Mega flow en magie komt in je leven
⋒ Jij vertrouwt en hebt rust, omdat je weet dat het naar JOU toekomt
⋒ Jij trekt de nieuwe kansen naar JOU toe met je magnetische hart!
⋒ Dat je kristalhelder weet wat jouw dromen zijn
⋒ De exacte Formules en de 11 stappen kent waardoor je jouw intenties snel aantrekt
⋒ Het creëren van wonderen is jouw nieuwe status quo...

HOE VET ? Om een ware Moderne Mysticus te worden...Door deze intensieve training leer in je 6 modules precies welke stappen jij moet volgen om met jouw energie wonderen aan te trekken.

"Ooohhh, ik heb het gedaan! Ik ga een Modern Mystic worden. Ik moet ervan huilen...dat ik mezelf dit waard vind, wat een groei! Ik heb er mega veel zin in"

FLOOR SCHUMACHER

Herken jij dit?

Jij hebt een diep weten. Je weet dat jij bijzondere gaven hebt. Jij weet dat je gedachten en emoties iets te maken hebben met je werkelijkheid. Je hebt een brandend verlangen om nu eindelijk te leren hoe je deze krachten en gaven ontsluit. En HOE je deze gaven inzet om te creëren wat jij wil in je leven!

Jij hebt vaker cursussen en trainingen gedaan over manifesteren. Maar je wil meer! Jij wil het precies weten. Je wil doorgronden. Je wil de formules kennen en beheersen. Je bent committed om te oefenen en om de alchemist van jouw leven te worden.

Leer in simpele en gestructureerde stappen de Formule in 11concrete stappen die resulteren in dagelijkse wonderen en synchroniciteiten!

Waarom Caroline kiest voor Modern Mystic

BEKIJK HAAR VIDEO!

PLAY

TOTALE WAARDE = €2999,- Nu voor €997,- Betalen in termijnen is mogelijk.

Hoe werkt het praktisch gezien?

Deze magische training vindt plaats in een besloten online omgeving.

⋒ Je krijgt direct toegang tot de online omgeving waarin je 6 lessen vindt
⋒ Een uitgebreid Handboek van maar liefst 100 pagina's en het Modern Mystic Werkboek
⋒ 6 video's met toelichting bij de opdrachten uit het Werkboek
⋒ Extra live volle maan meditatie om los te laten en nieuwe maan meditatie om intenties te zetten
⋒ Je hebt 1 jaar lang toegang tot de lessen. Je kunt hem helemaal in je eigen tempo volgen.

Na deze cursus beheers je de bewezen Formule en kan jij ALLES creëeren met je eigen energie, wat je maar wil. Je hebt de kennis achter het manifesteren, je weet hoe je je elektromagnetisch veld activeert. Jij bent een magneet voor alles wat je maar wil. Je kan iets creëren uit het niets. Niets is jou te dol. Want je weet dat je de schepper bent van jouw werkelijkheid.

De Modules

Pak de controle over jouw toekomst, creëer hem zelf!

We starten deze training met de diepgaandere kennis over kwantumfysica en neurowetenschappen. We besteden veel aandacht aan het oefenen om intenties te zetten, je magnetische veld te activeren, je trilling verhogen, zodat de toekomst naar JOU toekomt!

⋒ Module 1: Hey Einstein!
⋒ Module 2: Je hart als een Magneet
⋒ Module 3: Intappen op het kwantumveld
⋒ Module 4: De kracht van affirmaties en prayers
⋒ Module 5: De Formule
⋒ Module 6: Leven volgens de universele wetten

Alles is onderbouwd door moderne wetenschappen.

Ervaar de scheppende kracht in jou om te creëeren wat jij wil in jouw leven. En leef als een ware Moderne Mysticus volgens de universele wetten!

Meld je nu aan!

Dit is wat anderen nu al zeggen!

Laat je inspireren

Waarom deze training?

Toen ik de term Modern Mystic hoorde, wist ik meteen: dit wordt mijn uitgebreide signature training. Eindelijk een training waarin ik écht al mijn kennis en practices kan delen. Waarin ik de formules in simpele stappen helemaal uitschrijf en mijn eigen scripts met jou deel. Ik wil niets liever dan jou helpen met het creëren van jouw droomleven.


Na vier weken manifesteerde ik exact wat ik in mijn meditaties visualiseerde. Sindsdien weet ik dat het bewezen formule is, die jij ook kan leren"

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zijn unieke gaven wil inzetten

Deze training is voor jou als:
- Jij een diep verlangen hebt om je volledige potentieel te leven
- Jij Next Level wil gaan in wat er mogelijk is in jouw leven
- Jij jouw unieke gaven wil ontdekken en inzetten
- Jij ALLES wil kunnen creëren vanuit het niets (liefde, gezondheid, geld, rust, zelfverzekerdheid)

Deze training is NIET voor jou als:
- Jij niet gecommitteerd bent om volle 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven
- Jij niet gemotiveerd bent om het werk te doen wat daarvoor nodig is
- Jij het prima vindt zoals het nu allemaal gaat, ook al ben je ongelukkig op sommige punten
- Jij het prima vindt om niet dagelijks wonderen te ervaren in je leven
- Jij niet wil leren hoe je een magneet bent voor alles wat je verlangt

Deze training is voor iedereen, of je nu beginner bent, of er al heel veel over hebt gelezen. De training is ook zeer geschikt voor coaches die de basis van het manifesteren aan hun eigen klanten willen meegeven.

* Je kunt in 6 termijnen betalen

Veel Gestelde Vragen

VRAAG

Ik heb al andere cursussen van Cosmic Life gedaan, leer ik wat nieuws?

ANTWOORD

Ja. Dit is een geheel nieuwe training met nieuwe maar vooral veel diepgaandere kennis over manifesteren. In deze training geef ik jou mijn volledige nog niet eerder gedeelde unieke formule, helemaal uitgeschreven voor jou. Met het Modern Mystic Handboek leer je manifesteren tot in detail. De opdrachten in het MM Werkboek zijn zeer uitgebreid en hebben de kracht om jouw op een diep niveau te transformeren.

VRAAG

Is deze cursus wel voor mij want ik begin net met manifesteren?

ANTWOORD

Jazeker. We beginnen met basiskennis over kwantumfysica en neurowetenschappen, en hoe je gedachten je werkelijkheid creëeren. Natuurlijk leer je ook hoe jouw gedachten en emoties jouw energieveld bepalen en hoe je dat kan bewust kan veranderen. Alles wordt in simpele en gestructureerde en behapbare stappen uitgelegd zodat het voor iedereen goed te volgen is!

VRAAG

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en de lessen?

ANTWOORD

Ik zou zeggen 3 uur per week. Met schrijfopdrachten, het kijken van de videolessen, met de praktische oefeningen en de live groeps calls. Maar no worries er niet bij kunt zijn, want je kan alles in je eigen tempo volgen. Alles lessen worden opgeslagen en behoudt je toegang tot het einde van het jaar. Hierdoor kan je de training doen wanneer het jou uitkomt!

VRAAG

Wat als ik heb betaald en er toch vanaf wil zien? Wat zijn de voorwaarden?

ANTWOORD

Voordat de training start krijg je het volledige bedrag teruggestort. Ik vind het belangrijker dat iedereen die meedoet 100% gemotiveerd is en om de energie van de groep hoog te houden. Zodra de training is gestart krijg je t/m 14 dagen na aanschaf, bij een geldige reden 50% terug van je aankoopbedrag. Je hebt dan namelijk al het digitale MM Handboek ontvangen, 2 meditaties en het MM pakket per post. Die kun je niet retourneren omdat het digitale producten zijn.

VRAAG

Kan ik ook later nog instappen en aansluiten?

ANTWOORD

Nee. Deze training start op 18 mei en dat is de uiterlijke datum dat je je nog kunt aanmelden.

VRAAG

Ik heb nu geen geld, wanneer komt deze training weer terug?

ANTWOORD

Je kunt deze training in 3 termijnen betalen. Ik heb geen idee of hij dit jaar nog wel terugkomt! Dat doe ik allemaal op gevoel en intuïtie.

VRAAG

Mijn werkgever wil dit traject betalen, kan dat?

ANTWOORD

Ja dat kan zeker. Stuur ons een mail naar christine@cosmiclife.nl, dan zal Janneke het voor je oppakken en de factuur in orde maken.

01

Waarom Janine meedoet met Modern Mystic

BEKIJK HAAR VIDEO!

PLAY

Hi, ik ben Christine Beijnen

#1 Nederlandse Manifestatie expert, teacher, publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als quantum fysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee je een hele nieuwe toekomst manifesteert. Door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en unieke geleide meditaties, die je elektromagnetische veld activeren, wordt je letterlijk een magneet voor die nieuwe toekomst.

In 1,5 jaar tijd hebben ruim 7000 mensen haar Abundance en Intentions Instagram cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties zijn duizenden keren verkocht.

Samen met Jeroen en hun zoontje Jack woont Christine aan zee, waar ze cursussen ontwikkelt, events host en surft.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Heart Math Institute, 2019, Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018, Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018, Lou Corona, Raw Food Living, 2016.

Ze is MSc in de Economie. Ze studeerde af in de Economie aan de Erasmus Universiteit en publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank.

Dit is wat anderen hebben gemanifesteerd door mijn vorige cursussen

Kan je nagaan wat deze training jouw gaat brengen...

Kim

Ik heb de Intentions cursus gedaan en WAUW wat is er veel gemanifesteerd en uitgekomen...mijn intentie was dat ik openhartiger wil zijn met mijn man ❤️...en ik zie je de afgelopen weken is er veel gebeurd en zijn we dichter naar elkaar gegroeid. We hebben zelfs gepraat zoals hoe ik het op een plaatje op mijn vision board had geplakt....liefdevol em groei. Hij is normaliter niet iemand die echt over zijn gevoelens praat. En nu...WAUW hij is ook veel openhartiger. We communiceren beter en groeien nog meer naar elkaar toe. Dank je wel.

Oeeh kippenvel...toch?! ✨

Eveline

Hi Christine, via deze weg wil ik je laten weten dat ik sinds ik jouw cursus heb gedaan en de meditaties die jij maakt doe, ik wonderlijke situaties meemaak. Lang verhaal kort, mijn jarenlange opgebouwde angst en woede is weg. Na een paar dagen al. Ik lees ook boeken van Dr. Joe Dispenza maar door jou begrijp ik pas echt wat ik al die tijd in stand hield. Ik ben je mega dankbaar!