Kukuru x Cosmic Life Meditatiepakket

GIEL BEELEN

Ik koester warme herinneringen aan het intense KUKURU gesprek met Christine. Sindsdien hebben mijn meditaties veel meer doel!

Exclusief Aanbod

Speciaal voor Kukuru luisteraars

Speciaal voor Kukuru luisteraars hebben we een mooi meditatiepakket van de 2 beste Cosmic Life meditaties samengesteld om jou te laten kennis maken met manifesteren. En natuurlijk om jou te helpen jouw droomleven te creëren!

Dit pakket bestaat uit de Abundance en de Intentions meditatie. De meditaties zijn in een professionele studio opgenomen met waanzinnige muziek.

Deze 2 meditaties kosten € 58,-, maar nu exclusief voor Kukuru luisteraars voor slechts € 39,-!

*Na aankoop ontvang je een mail met de MP3 downloads. Prijzen zijn inclusief btw. Je ontvangt een factuur voor je administratie.

Kukuru Podcast

Giel Beelen

KUKURU. Dat staat in andere talen voor kort en groots. En voor mij staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.

Dat is waarmee KUKURU is begonnen. Diverse experts op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle delen hun kennis en ervaring.
Inmiddels staan er meer dan 65 gesprekken online. Je vindt ze onder andere op Spotify en op Youtube.

Zonnegroet,
Giel

Dit is wat anderen zeggen!

Hi, ik ben Christine

#1 Nederlandse Manifestatie-expert, teacher, publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

In 1,5 jaar tijd hebben 3000 mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht en zijn haar unieke meditaties 2000 keer gedownload.

Samen met Jeroen en haar zoontje Jack (2) woont ze aan zee, waar ze surft, programma's en events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Basistraining Heart Math Institute (2019), Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats (2018), Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, (2018), Lou Corona, Raw Food Living (2016).

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenommeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.