Intention Cards

44 Intention Cards om je energie dagelijks af te stemmen op jouw nieuwe toekomst in overvloed en vrijheid!

PRE-ORDER ZE NU VOOR MAAR 39,-

Intenties hebben "Creative Power”

Het is de impuls en de motor om te creëren en te manifesteren!

Herken jij dit?

Je had een super fijne meditatie.. Je zat er hélemaal in...je komt eruit en je vriend of collega zegt iets tegen je. Je oude patronen schieten aan, en je reageert en voelt je weer hetzelfde als vroeger.

Óf je gaat kijken waar je manifestatie nou blijft. Je kijkt naar je bankrekening en je wordt ongeduldig, onrustig, je raakt in paniek en je denkt gefrustreerd: "Waarom werkt manifesteren niet voor mij en voor anderen wel? Ik stop ermee".

Ofwel: je schiet in je oude denkpatronen er verandert niets. En zie je dat deze gevoelens vanuit gebrek en schaarste komen? Ze dragen de frequentie van gebrek, niet van overvloed. Je energie is geen match met de frequentie van overvloed.

De Intention Cards helpen jou om je energie gedurende dag af te stemmen op je nieuwe toekomst in overvloed en vrijheid!

De Kracht van Intenties

Het Intention Card deck is bedoeld om jouw Abundance Mindset te laten groeien! Om jou te helpen je waardig, mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Want dat is essentieel om meer overvloed en vrijheid aan te trekken in alle facetten van je leven.

Dit is wat je krijgt:
⋒ 44 Intention Cards
⋒ Een boekje met een beschrijving hoe je ermee kan werken
⋒ Geef je ze als cadeau? Stuur een mailtje naar love@cosmiclife.nl en dan krijg je er een lege kaart bij om er een persoonlijke boodschap op te zetten.

Pre-Order ze nu voor maar €39,-. NB: de kaarten worden voor Kerst verwacht maar het is niet zeker of je ze ook voor Kerst ontvangt.

* Koop je ze samen met de Intentions 2021Insta Cursus én Meditatie, dan bespaar je €17,-.

SOME RECENT WORK

SARAH DE VREUGD

Verhoog je frequentie

OP IEDER MOMENT VAN DE DAG

Een intentie is een gefocuste en bewuste gedachte. Het bevat het zaadje van waaruit jij gaat creëren. Net als echte zaadjes groeien intenties als je erop blijft focussen, als je het jouw aandacht, zorg en energie geeft. Maar alleen als je je intenties in je onderbewustzijn weet te verankeren, kunnen ze groeien en bloeien! En dat doe je door herhaling en door de intentie te combineren met een gevoel.

Plak de kaarten op je spiegel, leg ze neer bij je "sacred space", stop ze in je handtas of gebruik ze om je Vision Board 2021 extra kracht bij te zetten!

Hi, ik ben Christine

Publieke Spreker

Christine geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren.
Ze heeft vergaande kennis over kwantumfysica en neurowetenschappen. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je overtuigingen kunt veranderen. En door het activeren van je elektromagnetisch veld trek je letterlijk het leven aan waar jij van droomt.

Samen met Jeroen en haar zoontje Jack woont ze aan zee, waar ze surft, cursussen ontwikkelt en grote events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd; Heart Math Institute (2019), Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats (2018), Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass (2018), Lou Corona, Raw Food Living (2016).

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenomeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.