SUZANNE SMULDERS

Het manifesteren van je droomleven klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En hoe doe je dat dan? Christine weet je in no time mee te nemen in deze magische wereld. En wow, voor ik het wist zag ik echt radicale veranderingen in mijn leven! Het heeft de kracht en het vertrouwen gegeven. Ik kijk nu écht anders naar wie ik ben en wat ik wil. En daar ga ik voor, want nu weet ik hoe!

Abundance Insta Cursus

Binnen 2 weken een leven in overvloed en vrijheid manifesteren? In deze Insta cursus leer je hoe! Je kunt je tot 13 augustus aanmelden!

MELD JE NU AAN VOOR MAAR 49,-

Van zorgen, angst en gebrek naar flow, vrijheid en overvloed!

Deze zomer vanuit je strandstoel alles leren over overvloed en manifesteren...

Herken jij dit?

⋒ Je maakt je zorgen over geld
⋒ Je bent ongeduldig en ervaart onrust
⋒ Je voelt gebrek, angst en onzekerheid
⋒ Je durft niet groots te dromen omdat je denkt dat je het niet waard bent
⋒ Je hoort jezelf denken "overvloed staat niet in mijn sterren geschreven" of "dat gaat mij nooit lukken"...

Je gedachten bepalen de uitkomsten in je leven. En je gedachten kun je veranderen! In deze Abundance Insta Cursus leer je je energie afstemmen op vrijheid en overvloed.

Je kunt je tot en met 13 augustus aanmelden
Het duurt 2 weken, en je hebt tot eind september toegang
In een besloten Instagram account, met veel video en audio
Je krijgt er een gratis digitaal Abundance Werkboek bij!

Ik ben nu al zo blij met de beslissing dit te gaan doen! De energie is al begonnen te stromen!

ROLIEN MAGENDANS

Stel je eens voor....

⋒ Dat er flow in je leven is
⋒ Dat de mogelijkheden, nieuwe kansen naar JOU toekomen
⋒ Dat je voelt dat je het waard bent om te ontvangen
⋒ Je opeens kristalhelder weet wat overvloed voor jou betekent
⋒ Je de exacte formule kent
⋒ Je weet precies welke stappen jij de komende tijd moet zetten om te veranderen
⋒ Je standaard op een hogere vibe zit en iedereen zich afvraagt wat voor pil jij hebt genomen ;)

HOE VET zou het zijn om in 2 weken alles te leren over overvloed, je bewuster te worden van je blokkades, en je energie af te stemmen op overvloed en vrijheid?

Dit gaan we doen!

2 Weken oefenen en alleen maar werken aan jouw toekomst!

We starten deze cursus met de basis van manifesteren: hoe je gedachten en emoties je werkelijkheid creëren. Daarna gaan we vooral veel doen, en oefenen om je energie van binnen te veranderen. Om je magnetische veld te activeren zodat de mogelijkheden naar jou toekomen!

⋒ Verwacht ochtend - en avondmeditaties
⋒ Transformerende Prayers
⋒ Krachtige Affirmaties
⋒ Een beetje qauntum physics en neuroscience
⋒ Praktische oefeningen
⋒ Q & A's

Vanuit je strandstoel heb je in journal uitgeschreven wat overvloed voor jou betekent, en hoe dat zou zijn en voelen. Wie is die nieuwe versie van jou die mag ontvangen? En je oefent dagelijks om je energie af te stemmen...

Het universum kan je alleen maar geven wat jij denkt dat je waard bent om te ontvangen!

Deze vrouwen gingen je voor!

SANYA TUHAREA

Inmiddels heb ik een workshop, de online course en 1:1 private coaching programma gevolgd. Dankzij Christine werk ik iedere dag aan mijn practice, die persoonlijk is afgestemd op mij. Sindsdien gebeurt er iets magisch. Zo veel mooie mogelijkheden die op mijn pad komen! Dit had ik een jaar geleden nooit durven dromen. En dit is nog maar het begin. Zo magisch, dit gun ik iedereen!

CLAUDIA JANSSEN

Dit is pure magie! Ik kan het haast niet geloven...er komen ongelooflijke nieuwe mogelijkheden op mijn pad. Mijn leven is radicaal veranderd! Ik ben zo dankbaar en blij dat deze cursus op mijn pad is gekomen.

ROLIEN MAGENDANS

“Dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven”
Sinds ik de cursus doe ben ik gaan zien en voelen wat ik wil en kan. Door haar meditatie zie en voel ik dingen veel duidelijker. Wie ik ben en wie ik wil zijn. Door dankbaarheid te voelen kom ik in mijn eigen magische wereld. Niet alleen loop ik rechtop, voel Ik mij lichter en ben ik liever voor mezelf. Er gebeuren dagelijks dingen die ik manifesteer. De kracht van het eerst schrijven en dan mediatie (met de fijne stem van Christine) werkt duidelijk en verhelderend. De magie komt tijdens de meditatie naar boven. Ik voel het dan in mijn hele lijf. Het is magische energie and I love it!!

Waarom deze cursus?

De laatste maanden ben ik bewust bezig geweest met overvloed en vrijheid. En ik kan haast niet geloven wat er allemaal op mijn pad is gekomen. Mijn omzet is verdubbeld en ik heb bizarre kansen aangetrokken die meer vrijheid voor mij mogelijk gaan maken! Ik wil al deze kennis in de Insta Cursus met je delen zodat jij dit ook kan ervaren!


Na 4 weken manifesteerde ik exact wat ik in mijn practice had gezien.

Over het Total Abundance Pakket

De kracht van meditatie bij het genereren van overvloed

De hersenen leren door herhaling. Hoe vaker je je nieuwe toekomst in vrijheid en overvloed herhaalt, hoe sterker de nieuwe neurologische verbindingen in je hersenen worden. En hoe meer jij je gaat gedragen als die persoon die vrij is.

Deze Abundance Meditatie is zo opgenomen om je magnetisch veld te activeren en overvloed naar je toe te trekken. Er zit een Abundance Journal bij waar schrijfopdrachten in staan die bij deze meditatie horen!

De Abundance Insta Cursus in combinatie met de Abundance Mediatie is dé ultieme formule om de energie van overvloed te genereren. Alleen nu als combi-deal te koop voor maar 69,-!

Het leven support mij en ik ontvang meer dan ik ooit heb durven dromen!

Hi, ik ben Christine

International teacher en public speaker.
Christine ruilde haar riante baan in om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren. Ze geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren.

Ze heeft zich vergaande kennis van quantum fysica en neurologie en combineert dat met oude wijsheden. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn en activeer je je elektromagnetisch veld. Hierdoor komen de nieuwe mogelijkheden naar JOU toe.

Samen met Jeroen en haar baby Jack woont ze aan zee, waar ze surft en Cosmic programma's en events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd:
⋒ Heart Math Institute, 2019
⋒ Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018
⋒ Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018
⋒ Lou Corona, Raw Food Living, 2016

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenomeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.