Er doen al meer dan 600 mensen mee!

Ben jij klaar om:

Het leven van je dromen te creëeren?

Jouw ultieme vision board voor 2023 te creëeren?

Een leven in overvloed, liefde en magie te manifesteren?

Te groeien en een nieuwe versie van jezelf te worden?

Ervaar de magie van Intentions zelf en laat je voorafgaand inspireren door iedereen die je voorging:

Vivian Reijs - @vivhealthy_official

"Ik ben verslaafd aan de cursussen van Christine. Ook al ben je bekend met de theorie, ze weet altijd een andere invalshoek te vinden. Waardoor haar lessen altijd magisch voelen. Ik ben fan. I AM IN"

Ik leef in overvloed, en in liefde

“Hi Christine, je gelooft het nooit… Ik heb begin dit jaar jouw cursus gevolgd en heb een mega transformatie doorgemaakt. Ik leef in overvloed, van zowel liefde als mijn inkomen. Ben vorige week verloofd, wat ik al zooo lang wilde, mijn vriend en ik zijn 14 jaar bij elkaar. Ook heb ik een flinke compensatie ontvangen van mijn werkgever zonder meer verantwoordelijkheden en kan hierdoor een perfecte balans vinden tussen mijn werk als HR en mijn eigen bedrijfje wat ik onlangs ben gestart! Het is werkelijk fantastisch om die connectie met het kwantumveld te maken! Ik voel en ben een anders mens, in heel veel opzichten, en kijk er naar uit om nog meer te manifesteren. Blessed!!!”

Meld je nu aan en start op 19 januari!

"Meer geld dan ooit, nieuw appartement, nieuwe overtuigingen, mijn lijf dat volledig in balans is"

Lees hoe Claudia haar leven compleet veranderde

Rachel Siwaletti - @dehuismuts

"Christine, ik houd echt van je cursus. Je kan het zelfs een verslaving noemen. Mijn oren klapperen continu, ik vind het muy interessant"

Meld je nu aan en schrijf samen met meer dan 600 anderen een nieuw verhaal. Jouw verhaal! Jouw droomleven. We starten op 19 januari!

SPRAKELOOS BEN IK!

Ik heb ontelbaar meditaties gedaan in mijn leven, maar dit is echt mind blowing.

MINDBLOWING CURSUS

Ik manifesteer al zo lang ik me kan herinneren, maar dit gaat een stapje verder. Neurowetenschappen & kwantumfysica volledig wetenschappelijk onderbouwd. Love it!

Ik heb mijn omzet verdubbeld en een podcast interview gemanifesteerd... wat in een heerlijke flow verliep. Vol vertrouwen in mezelf en nog meer ready om de kracht met de wereld te delen.

WEER EEN PRACHTIG DOEL BEREIKT

So cool! Ik schrijf nu inspirerende teksten met mijn naam én foto erbij. Zo trots en blij dat mijn dromen/ intentions voor mij en mijn bedrijf echt uitkomen.