WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!
Een vision board maken doe je door te voelen!

De Alchemist - Meditaties

Verhoog je frequentie en trek de toekomst naar JOU toe als een ware Alchemist

Alchemist Meditatiebundel

Alle 3 de meditaties met korting

Wil jij ALL-IN gaan om he nieuwe toekomst te creëren?

De meditaties zijn het meest effectief als je ze alledrie afwisselt, maar WEL dezelfde intentie gebruikt. Het is krachtig om je nieuwe toekomst met je ogen dicht te herhalen en je energie af te stemmen, dan kan het goed in je onderbewustzijn verankeren. Dat doe je met 'De Alchemist'.

Je toekomst echt 'embodyen' ofwel belichamen, dat doe je met 'The Walking Alchemist'. Deze meditatie is uniek omdat je al loopt in de energie van je toekomst, met je ogen open. Het is wetenschappelijk bewezen dat als je je lichaamshouding verandert, jij jouw biochemie verandert. Dat is precies wat je nodig hebt om een nieuw elektromagnetisch signaal uit te zenden in het kwantumveld.

De Alchemist - Quantum Short Cut doe je als je even wat minder tijd hebt, maar je toch de connectie wil maken met het kwantumveld en je je neurologische verbindingen wil versterken. Dit is een absolute must in je meditatiebibliotheek!

Dit pakket heeft een totale waarde van 102 euro!

Je koopt het Alchemist Pakket nu voor slechts €89,-.

De kracht van journalen en mediteren

Alle Cosmic meditaties zijn uniek. Ze zijn opgenomen in een professionele studio voor een ultieme geluidsbeleving. De muziek eronder neemt je mee naar je toekomst. De digitale werkboeken helpen jou om kristalhelder te krijgen wat je wil manifesteren en geven inzicht in je blokkades. Met deze meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je overtuigingen kunt veranderen. En door het activeren van je elektromagnetisch veld, trek je letterlijk het leven aan waar jij van droomt.

Wat zit er in het meditatiepakket?
⋒ Digitaal werkboek
⋒ MP3 audio file van de Meditatie
⋒ Instructies over hoe de meditatie werkt

Sta op van je meditatie alsof je het al hebt gemanifesteerd!

Wat anderen zeggen

Veelgestelde Vragen

QUESTION

Hoe krijg ik de meditaties op mijn telefoon?

ANSWER

Er zijn verschillende manieren. De eerste manier is dat je de meditatie direct downloadt op je telefoon. Je kunt hem bijvoorbeeld via de "collect" app afspelen, of een andere app of map waar je bestanden staan. De andere weg is om hem eerst te downloaden op je laptop. Vervolgens met de kabel verbinden aan je telefoon en dan "muziek" synchroniseren. Dan verschijnt hij in je muziekplayer als je een iPhone hebt.

QUESTION

Ik ben de meditatie kwijt omdat mijn telefoon kapot is gegaan.

ANSWER

Dat is helaas jouw eigen verantwoordelijkheid. Je zal hem opnieuw moeten aanschaffen.

QUESTION

Ik wil hem ruilen en/of retourneren. Hoe werkt dat?

ANSWER

Digitale producten kunnen niet geruild en geretourneerd worden.

QUESTION

Ik ben vergeten de meditatie te downloaden, kan je een nieuwe link sturen?

ANSWER

De link blijft 3 maanden geldig voor download. Heb jij hem niet binnen 3 maanden gedownload, dan zal je hem helaas opnieuw moeten kopen.

01

Hi, ik ben Christine

Manifestatie-expert, teacher, publieke spreker
Ze heeft haar riante baan ingeruild om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren. Ze geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren.

Ze heeft vergaande kennis in kwantumfysica en neurologie en combineert dat met oude wijsheden. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je je overtuigingen kunt veranderen. En door het activeren van je elektromagnetisch veld trek je letterlijk het leven aan waar jij van droomt.

Samen met Jeroen en haar baby Jack woont ze aan zee, waar ze surft en Cosmic programma's en events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd:
⋒ Heart Math Institute, 2019
⋒ Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018
⋒ Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018
⋒ Lou Corona, Raw Food Living, 2016

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenomeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.