fbpx

Ga in 9-dagen van angst en zorgen naar vertrouwen, flow en meer overvoed en vrijheid! We starten op 16 september. Meld je nu aan in de pre-sale en ontvang korting!

De Abundance insta cursus start op 16 September aanstaande! Meld je hieronder aan voor de pre-sale en ontvang 1o,- korting op ieder pakket! Vanaf 16 Augustus gelden de reguliere prijzen. Let op: de cursus bevat gratis meditaties, maar die kun je niet downloaden. Als je IN de cursus zit kan je je pakket NIET upgraden! Wil je de meditaties daarna kopen dan gelden de normale prijzen. Alleen vooraf gelden deze mega Abundance kortingen. Voel goed wat je hart je zegt ❤️ Ik kan niet wachten om in september overvloed en vrijheid met je te creëren!

Hi, ik ben Christine

#1 Manifestatie Expert

Nederlandse Manifestatie expert, teacher, publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee je een hele nieuwe toekomst manifesteert. Door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en unieke geleide meditaties, die je elektromagnetische veld activeren, wordt je letterlijk een magneet voor die nieuwe toekomst.

In 1,5 jaar tijd hebben ruim 3000 mensen haar Abundance en Intentions Instagram cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties meer dan 3000 keer verkocht.

Christine woont samen met haar zoontje Jack aan zee, waar ze cursussen ontwikkelt, events host en surft.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Heart Math Institute, 2019, Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018, Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018, Lou Corona, Raw Food Living, 2016.

Ze is MSc in de Economie. Ze studeerde af in de Economie aan de Erasmus Universiteit en
publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank.

BEKEND VAN

Veel Gestelde Vragen

VRAAG

Ik heb al andere cursussen van Cosmic Life gedaan, leer ik wat nieuws?

ANTWOORD

Ja. Je leert altijd nieuwe dingen! Dit is de tweede Abundance insta cursus en er zitten nieuwe elementen in. Daarnaast is het een goede houvast om weer een nieuwe practice voor jezelf samen te stellen. In deze cursus pas ik de basistheorie volledig toe op overvloed en vrijheid. Alle tools en oefeningen gaan over overvloed!

VRAAG

Is deze cursus wel voor mij want ik begin net met manifesteren?

ANTWOORD

Jazeker. We beginnen met basiskennis over kwantumfysica en neurowetenschappen, en hoe je gedachten je werkelijkheid creëeren. Natuurlijk leer je ook hoe jouw gedachten en emoties jouw energieveld bepalen en hoe je dat kan bewust kan veranderen. Alles wordt in simpele en gestructureerde en behapbare stappen uitgelegd zodat het voor iedereen goed te volgen is!

VRAAG

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en de lessen?

ANTWOORD

Ik zou zeggen 45 minuten per dag. Met schrijfopdrachten, het kijken van de lessen, met de praktische oefeningen. Maar no worries er niet bij kunt zijn, want je kan alles in je eigen tempo volgen. Alles lessen worden opgeslagen en behoudt je toegang t/m 31 oktober. Hierdoor kan je de cursus ook op je eigen tempo volgen!

VRAAG

Wat als ik heb betaald en er toch vanaf wil zien? Wat zijn de voorwaarden?

ANTWOORD

Voordat de training start krijg je het volledige bedrag teruggestort. Ik vind het belangrijker dat iedereen die meedoet 100% gemotiveerd is en om de energie van de groep hoog te houden. Zodra de training is gestart krijg je t/m 14 dagen na aanschaf, bij een geldige reden 50% terug van je aankoopbedrag. Je hebt dan namelijk al het digitale MM Handboek ontvangen. Als je het pakket met de meditaties hebt dan krijg je je geld niet terug. Het zijn digitale producten, die zijn niet re-fundable en ook niet te ruilen.

VRAAG

Kan ik ook later nog instappen en aansluiten?

ANTWOORD

Ja dat kan! Je kunt je t/m 7 oktober aanmelden voor deze training. Dan heb je nog t/m 31 oktober om de 9 lessen te volgen. Verwacht je hier stress van te krijgen, doe het dan niet!

VRAAG

Ik heb nu geen geld, wanneer komt deze cursus weer terug?

ANTWOORD

Je kunt pakket 2 en 3 in twee termijnen betalen waardoor het makkelijker wordt om mee te doen! De Abundance cursus komt pas in 2022 weer terug, dus pak deze unieke kans.

01