fbpx

In 9 dagen meer overvoed en vrijheid creëren in je leven?! In de Abundance Insta Cursus leer je hoe. Er doen al 2000 mensen mee! We starten op 21 oktober. Meld je nu aan!

Ik ben nu al zó blij met de beslissing dit te gaan doen! De energie is al begonnen te stromen!

ROLIEN MAGENDANS

Stel je eens voor....

⋒ Dat er flow in je leven is
⋒ Dat de mogelijkheden en nieuwe kansen naar JOU toekomen
⋒ Dat je voelt dat je het waard bent om te ontvangen
⋒ Je opeens kristalhelder weet wat overvloed voor jou betekent
⋒ Je de exacte formule kent
⋒ Je weet precies welke stappen jij de komende tijd moet zetten om te veranderen
⋒ Je standaard op een hogere vibe zit en iedereen zich afvraagt wat voor pil jij hebt genomen ;)

HOE VET zou het zijn om in 9 dagen in simpele en behapbare stappen ALLES te leren over overvloed én om letterlijk een magneet te worden voor overvloed en vrijheid?

De Abundance insta cursus start op 21 oktober aanstaande! Het vindt plaats in een besloten Instagram account. Let op: de cursus bevat gratis meditaties, maar die kun je niet downloaden. In pakket 2 en 3 krijg je ze erbij. Als je IN de cursus zit kan je je pakket NIET upgraden! Wil je de meditaties daarna kopen dan gelden de normale prijzen. Alleen vooraf gelden deze mega Abundance kortingen. Voel goed wat je hart je zegt ❤️ Ik kan niet wachten om in oktober overvloed en vrijheid met je te creëren!

Mijn verhaal

Hoe ik van angsten en gebrek naar overvloed ben gegaan!

Mijn leven heeft sinds 2016 een megatransformatie ondergaan.
Jarenlang leefde ik met flinke angsten. Ik had spreekangst en ik was super onzeker. Mijn mindset, mijn hele gedrag, en dus mijn energie, was gebaseerd op schaarste en gebrek. Maar ergens, diep van binnen voelde ik dat er meer moest zijn in het leven. Ik vroeg het universum om hulp en ik heb me opengesteld. Vervolgens kwam ik in aanraking met kwantumfysica en neurowetenschappen. Uit alles wat ik heb geleerd, heb ik een eigen manifestatie-formule ontwikkeld. Al na een paar weken zag ik significante veranderingen in mijn werkelijkheid. En ik dacht wowww, dit moet iedereen weten. Mijn leven is sindsdien volledig veranderd. Ik leef mijn droomleven. Ik heb meer gemanifesteerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. In alle aspecten van mijn leven. En dat wil ik ook voor jou!

Hoe mij leven in overvloed er nu uitziet:
- Ik heb een personal trainer en ben gezonder
- Ik heb een prachtig zoontje en mijn relatie is in harmonie
- Ik heb de tuin en het huis aan zee waar ik van droomde
- Mijn inkomen stijgt met astronomische bedragen
- Ik ben zelfverzekerd en heb meer vertrouwen dan ooit tevoren
- Ik heb FUN gedurende het proces

Het allermooiste en grootste cadeau? Ik mag duizenden mensen helpen om een leven in overvloed en vrijheid te creëren!

En dat is precies wat wij deze 9 dagen ook gaan doen. Ik laat jou zien hoe je letterlijk een magneet wordt voor overvloed en vrijheid!

Dit gaan we doen!

9 dagen werk jij alleen maar aan jouw nieuwe toekomst in overvloed!

We starten deze cursus met de basis van manifesteren: hoe jouw gedachten en emoties je werkelijkheid creëren: schaarste of overvloed. Daarna gaan we vooral veel doen en oefenen om je magnetische veld te activeren, zodat je overvloed en vrijheid naar JOU toetrekt!

⋒ Ochtend - en avondmeditaties
⋒ Transformerende Prayer
⋒ Krachtige Affirmaties
⋒ Kwantumfysica en neurowetenschappen
⋒ Praktische oefeningen
⋒ 3 bonuslessen

De cursus duurt 9 dagen en je hebt t/m 30 november toegang.
In een besloten Instagram account, met veel video en audio.
Je krijgt er een digitaal Abundance Werkboek bij!

Deze vrouwen gingen je voor!

Laat je inspireren!

Veelgestelde Vragen

VRAAG

Ik heb al andere cursussen van Cosmic Life gedaan, leer ik wat nieuws?

ANTWOORD

Ja. Je leert altijd nieuwe dingen! Dit is de tweede Abundance insta cursus en er zitten nieuwe elementen in. Daarnaast is het een goede houvast om weer een nieuwe practice voor jezelf samen te stellen. In deze cursus pas ik de basistheorie volledig toe op overvloed en vrijheid. Alle tools en oefeningen gaan over overvloed!

VRAAG

Is deze cursus wel voor mij want ik begin net met manifesteren?

ANTWOORD

Jazeker. We beginnen met basiskennis over kwantumfysica, neurowetenschappen en hoe je gedachten je werkelijkheid creëeren. Natuurlijk leer je ook hoe jouw gedachten en emoties jouw energieveld bepalen en hoe je dat kan bewust kan veranderen. Alles wordt in simpele en gestructureerde en behapbare stappen uitgelegd zodat het voor iedereen goed te volgen is!

VRAAG

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en de lessen?

ANTWOORD

Ik zou zeggen 45 minuten per dag. Met schrijfopdrachten, het kijken van de lessen, met de praktische oefeningen. Maar no worries als je er niet bij kunt zijn, want je kan alles in je eigen tempo volgen. Alles lessen worden opgeslagen en je behoudt toegang t/m 30 november. Hierdoor kan je de cursus ook op je eigen tempo volgen!

VRAAG

Wat als ik heb betaald en er toch vanaf wil zien? Wat zijn de voorwaarden?

ANTWOORD

Voordat de cursus start krijg je het volledige bedrag teruggestort. Ik vind het belangrijker dat iedereen die meedoet 100% gemotiveerd is, zodat we de energie van de groep hoog kunnen houden. Zodra de cursus is gestart, krijg je t/m 14 dagen na aanschaf, bij een geldige reden 50% terug van je aankoopbedrag. Je hebt dan namelijk al het digitale Werkboek ontvangen. Als je het pakket met de meditaties hebt, dan krijg je je geld niet terug. Het zijn digitale producten, die zijn niet re-fundable en ook niet te ruilen.

VRAAG

Kan ik ook later nog instappen en aansluiten?

ANTWOORD

Ja dat kan! Je kunt je t/m 11 november aanmelden voor deze cursus. Dan heb je nog t/m 30 november om de 9 lessen te volgen. Verwacht je hier stress van te krijgen, doe het dan niet!

VRAAG

Ik heb nu geen geld, wanneer komt deze cursus weer terug?

ANTWOORD

Je kunt alle pakketten in termijnen betalen waardoor het makkelijker wordt om mee te doen! Of de Abundance cursus terugkomt in 2022 weet ik niet. En ik weet ook niet voor welke prijs of in welke vorm. De energie van deze cursus is zo bijzonder, dus pak dit momentum en deze unieke kans om je leven te veranderen!

01

“De beste manier om je toekomst te voorspellen, is om hem zelf te creëeren”

Hi, ik ben Christine

#1 Manifestatie Expert

Nederlandse Manifestatie expert, teacher, publieke spreker

Christine geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee je een heel nieuwe toekomst manifesteert. Door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en unieke geleide meditaties, die je elektromagnetische veld activeren, word je letterlijk een magneet voor die nieuwe toekomst.

In 1,5 jaar tijd hebben ruim 3000 mensen haar Abundance en Intentions Instagram cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht en zijn haar unieke meditaties meer dan 3000 keer verkocht.

Christine woont samen met haar zoontje Jack aan zee, waar ze cursussen ontwikkelt, events host en surft.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Heart Math Institute, 2019, Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018, Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018, Lou Corona, Raw Food Living, 2016.

Ze is MSc in de Economie. Ze studeerde af in de Economie aan de Erasmus Universiteit en
publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank.

BEKEND VAN