fbpx

WORK WITH THE COSMOS

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Meditaties

Verhoog je frequentie en trek de toekomst naar JOU toe!

De kracht van journalen en mediteren

Alle Cosmic meditaties zijn uniek. Ze zijn opgenomen in een professionele studio voor een ultieme geluidsbeleving. De muziek eronder neemt je mee naar je toekomst. De digitale werkboeken helpen jou om kristalhelder te krijgen wat je wil manifesteren en geven inzicht in je blokkades.. Met deze meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je je overtuigingen kunt veranderen. En door het activeren van je elektromagnetisch veld trek je letterlijk het leven aan waar jij van droomt.

Wat zit er in het meditatiepakket?
⋒ Digitaal werkboek
⋒ MP3 audio file van de meditatie
⋒ Instructie-audio's over hoe de meditatie werkt

Sta op van je meditatie alsof je het al hebt gemanifesteerd!

"Walk into Abundance"

VIDEOCLIP

PLAY

Wat anderen zeggen

Waarom deze meditaties uniek zijn

Omdat jij hierdoor je energieveld activeert. En als jouw energie een match wordt met de frequentie van jouw toekomst, dan word je letterlijk een magneet voor jouw dromen. De nieuwe kansen en mogelijkheden, synchroniciteiten en wonderen komen naar JOU toe! Dat is creëeren vanuit het kwantumveld, vanuit de 5de dimensie, in plaats vanuit de 3de dimensie.

Ik begeleid jou zodanig dat je naar een lagere hersenfrequentie gaat. Je gaat van beta naar alpha en misschien wel naar theta. In deze lagere frequenties krijg je toegang tot je onderbewustzijn en word je ontvankelijker voor nieuwe informatie (jouw nieuwe verhaal). Zodra je je intentie combineert met de emotie activeer je je elektromagnetisch veld...

...en hoe hoger je energie, hoe hoger je trilling, hoe sneller je jouw toekomst naar je toetrekt!

Veel Gestelde Vragen

QUESTION

Hoe krijg ik de meditaties op mijn telefoon?

ANSWER

Er zijn verschillende manieren. De eerste manier is dat je de meditatie direct downloadt op je telefoon. Je kunt hem bijvoorbeeld via de "collect" app afspelen, of een andere app of map waar je bestanden staan. De andere weg is om hem eerst te downloaden op je laptop. Vervolgens met de kabel verbinden aan je telefoon en dan "muziek" synchroniseren. Dan verschijnt hij in je muziekplayer als je een iPhone hebt.

QUESTION

Ik ben de meditatie kwijt omdat mijn telefoon kapot is gegaan.

ANSWER

Dat is helaas jouw eigen verantwoordelijkheid. Je zal hem opnieuw moeten aanschaffen.

QUESTION

Ik wil hem ruilen en/of retourneren. Hoe werkt dat?

ANSWER

Digitale producten kunnen niet geruild en geretourneerd worden.

QUESTION

Ik ben vergeten de meditatie te downloaden, kan je een nieuwe link sturen?

ANSWER

De link blijft 3 maanden geldig voor download. Heb jij hem niet binnen 3 maanden gedownload, dan zal je hem helaas opnieuw moeten kopen.

01

Hi, ik ben Christine

Manifestatie-expert, teacher, publieke spreker
Ze heeft haar riante baan ingeruild om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren. Ze geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren.

Ze heeft vergaande kennis in kwantumfysica en neurologie en combineert dat met oude wijsheden. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je overtuigingen kunt veranderen. En door het activeren van je elektromagnetisch veld trek je letterlijk het leven aan waar jij van droomt.

Samen met Jeroen en haar baby Jack woont ze aan zee, waar ze surft en Cosmic programma's en events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd:
⋒ Heart Math Institute, 2019
⋒ Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018
⋒ Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018
⋒ Lou Corona, Raw Food Living, 2016

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenommeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.