Intentions 2021

Leer binnen 9 dagen een bijzonder Nieuwjaarsritueel waardoor je méga groei en nieuwe kansen in 2021 naar JOU toetrekt. We starten op 20 januari! * Er doen al 450 mensen mee!

MELD JE NU AAN VOOR MAAR 49,-

Start 2021 met een nieuw verhaal

En maak van 2021 jouw mooiste jaar ever!

Stel je eens voor...

Manifestatie expert

Dat je een super magneet wordt voor al jouw 2021 intenties....

En dat er:

⋒ Flow en rust komt in je leven dit jaar
⋒ Dat de mogelijkheden, nieuwe kansen naar JOU toekomen!
⋒ Dat je kristalhelder weet wat jouw intenties zijn voor 2021
⋒ De exacte formule kent waardoor je vet groeit
⋒ En standaard op een hogere frequentie zit?!

HOE VET ? Door deze insta cursus weet je precies welke stappen jij moet zetten de komende tijd. En dat alles lekker vanonder een dekentje, of bij de kachel...

Herken jij dit?

Ieder jaar beloof je jezelf dat je het écht anders gaat doen. Maar het lukt je niet om blijvende veranderingen door te voeren want je weet niet HOE. Je raakt nog meer gefrustreerd. Je klaagt en blijft rondjes draaien in je eigen gedachten. En voordat je het weet is er weer een jaar voorbij en is er niks veranderd...

Start 2021 met een nieuw verhaal over jezelf en jouw toekomst! Leer in simpele stappen hoe je intenties zet en leer een bijzonder Nieuwjaarsritueel. Waar je je oude verhaal loslaat en je energie afstemt op een jaar vol groei en nieuwe kansen!

"Ik ben nu al zo blij met de beslissing dit te gaan doen! De energie is al begonnen te stromen!"

ROLIEN MAGENDANS

Nieuwjaarsritueel tijdens Volle Maan

De cursus start op 20 januari tot en met 28 januari en vindt plaats in een besloten Instagram account. We eindigen op 28 januari tijdens Volle Maan met een krachtig Nieuwjaarsritueel!

⋒ Je kunt je t/m 20 januari aanmelden
⋒ 9 live lessen in een besloten Instagram account, die je terug kunt kijken
⋒ Je krijgt er een prachtig digitaal Intentions Werkboek bij!
⋒ Je hebt tot eind februari toegang tot alle waardevolle content!

Na deze cursus ben jij een super magneet! Het stroomt, je hebt fun, meer rust en je trekt dagelijks wonderen en nieuwe kansen aan. Je groeit als een malle en je eindelijk een effectieve practice om zelf je toekomst te creëren.

Dit gaan we doen!

9 dagen werken we alleen maar aan jouw nieuwe toekomst!

We starten deze cursus met de basis van manifesteren: hoe je gedachten en emoties je werkelijkheid creëren. Daarna gaan we vooral veel doen, en oefenen om je magnetische veld te activeren zodat de mogelijkheden naar JOU toekomen!

⋒ Meditaties en transformerende Prayers
⋒ Kwantumfysica en neurowetenschappen
⋒ Praktische oefeningen
⋒ Vision Board 2021
⋒ Intentie Badritueel (voetenbad of douche)
⋒ Volle Maan Ritueel op 28 januari

Wat is jouw nieuwe verhaal? En wat moet je loslaten om in jouw volle kracht te gaan staan? Om vet te groeien en nieuwe kansen aan te trekken? Hoe tof om in januari 9 dagen samen met duizend vrouwen bezig te zijn met jouw toekomst?

"Hoe hoger je energie, hoe meer je een magneet wordt voor je nieuwe toekomst!"

Dit zeggen anderen over mijn vorige succesvolle Insta Cursus!

Hier deden maar liefst 750 vrouwen aan mee. Laat je inspireren!

Waarom deze cursus?

Sinds 2017 begin ik ieder nieuw jaar met een bijzonder Intentions Nieuwjaarsritueel. Al jaren merk ik dat dit het super krachtig is om kristalhelder te hebben wat mijn intenties zijn voor dat jaar. Maar vooral hoe magisch het is om te zien dat ze aan het einde van een jaar (bijna) allemaal zijn uitgekomen! Deze practice wil ik met JOU delen.


Aan het einde van het jaar zag ik dat al mijn intenties waren uitgekomen! Sindsdien doe ik ieder jaar in januari een Intentie Ritueel.

Over de Intentions 2021 Pakketten

De Kracht van Herhaling

De hersenen leren door herhaling. Hoe vaker je je nieuwe toekomst herhaalt, hoe sterker de nieuwe neurologische verbindingen worden. Je veranderd letterlijk jouw energie. En de werkelijkheid zal zich OM jouw energie heen vormen. Dat is wet.

De Intentions Meditatie is zo opgenomen om je magnetisch veld te activeren en jouw intenties naar JOU toe te trekken.

De Intention Cards zijn bedoeld als éxtra tool om je energie gedurende dag af te stemmen op jouw toekomst.

Het totale pakket is dé ultieme formule om jezelf energetisch te programmeren naar een nieuwe toekomst. Alleen nu als combi-deal te koop voor maar 99,-! Je bespaart maar liefst 17,-!

“De beste manier om je toekomst te voorspellen, is om hem zelf te creëeren”

Hi, ik ben Christine

Nederlandse Manifestatie expert, publieke spreker

Christine ruilde haar riante corporate baan in om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren. Ze geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren. Ze heeft vergaande kennis van kwantumfysica en neurowetenschappen. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn en activeer je je elektromagnetisch veld. Hierdoor komen de nieuwe mogelijkheden naar JOU toe. Samen met Jeroen en haar zoontje Jack woont ze aan zee, waar ze surft, cursussen ontwikkelt en grote events host.

Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd:
⋒ Heart Math Institute, 2019
⋒ Dr. Joe Dispenza, Advanced Retreats, 2018
⋒ Gabrielle Bernstein, Spirit Junkie Masterclass, 2018
⋒ Lou Corona, Raw Food Living, 2016

Ze is Msc. in Economie.
Ze heeft haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse Bank in een gerenomeerd internationaal wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd.

Veel Gestelde Vragen

VRAAG

Ik heb de Abundance cursus al gedaan, lijkt deze cursus daar op?

ANTWOORD

Nee. Dit is een geheel nieuwe cursus met nieuwe teachings maar vooral nieuwe rituelen, nieuwe meditaties en nieuwe prayers. In deze cursus gebruiken we ook een specifieke techniek voor het maken van een Vision Board 2021. Er is ook overlap omdat de wetenschap hetzelfde blijft en die kennis essentieel is om te leren manifesteren. De vragen in het werkboek zullen ook deels overeenkomen omdat het altijd gaat om 1) wat je intenties zijn en 2) welke gedachten en overtuigingen dat blokkeren. Deze cursus gaat in het bijzonder over de Kracht van Intenties en niet zo zeer over overvloed.

VRAAG

Is deze cursus wel voor mij want ik begin net met manifesteren?

ANTWOORD

Jazeker. We beginnen met basiskennis over de Kracht van Intenties en hoe je gedachten je werkelijkheid creëeren. Natuurlijk leer je ook hoe jouw gedachten en emoties jouw energieveld bepalen en hoe je dat kan bewust kan veranderen. Alles wordt in simpele en behapbare stappen uitgelegd zodat het voor idereen goed te volgen is!

VRAAG

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en de lessen?

ANTWOORD

Ik zou zeggen iedere dag minimaal een half uur. Met journalen, het kijken van de videoles en met de praktische oefeningen. Maar no worries als je een dag niet kunt want je kan hem in je eigen tempo volgen. Alles lessen en rituelen worden opgeslagen in IGTV en blijven tot eind februari online. Hierdoor kan je hem doen wanneer het jou uitkomt!

VRAAG

Wanneer worden de Intention Cards verwacht?

ANTWOORD

De Intention Cards worden nog voor Kerst verwacht, zodra ze binnen zijn gaan ze direct op de post. I.v.m. topdrukte bij de post kunnen we niet garanderen dat je ze nog met Kerst onder de boom hebt. 

VRAAG

Ik sluit later aan bij de cursus, kan ik dan nog wel meekomen?

ANTWOORD

Geen probleem, alles blijft tot eind februari 2021 staan zodat jij de cursus op je eigen tempo kunt volgen!

VRAAG

Heb jij een andere Instagram account naam dan de naam waarmee je je hebt aangemeld?

ANTWOORD

Stuur dan een mailtje naar love@cosmiclife.nl met de naam van je Instagram account en de naam van je aanmelding. Dan laten wij je zsm toe.

01

Een bijzonder Nieuwjaarsritueel!

WAAROM DEZE CURSUS

In 2017 ben ik begonnen met het doen van een bijzonder Intentie Nieuwjaarsritueel. Ik nam dat HEEL serieus. Ik schreef mijn intenties op, ik schreef op wat ik achter me wilde laten. Ik maakte een vision board. Ik deed een specifieke meditatie om mijn energie af te stemmen op mijn intenties. Ik deed een Bad Ritueel en sloot af met een bijzonder Nieuwjaarsritueel. De briefjes waar mijn intenties op stonden verstopte ik voor een heel jaar. Aan het eind van 2017 zag ik dat AL mijn intenties waren uitgekomen. Sindsdien doe ik dit ieder jaar en ben ik ENORM gegroeid op alle terreinen, persoonlijk, in mijn privéleven en in mijn business. En vooral de enorme transformatie die ik heb doorgemaakt wil ik met jou delen. Ik gun jou ook groei en dagelijkse wonderen en synchroniciteiten!

Ik zou het zo zo zonde vinden als je niet die paar skills leert die ik graag met je deel. Door een paar simpele stappen kan je je hele leven veranderen! En van 2021 jouw mooiste jaar ever maken!